Hírek

Tiszavirág életű volt a RuPaul által vezetett talk show

Úgy tűnik nem minden válik arannyá, amihez Charles RuPaul, a tizenegyedik évadán is túl járó RuPaul’s Drag Race amerikai transzvesztita tehetségkutató verseny házigazdája hozzáér.

Erre utal a Los Angeles Times-nak adott interjúja, amelyben az újságíró szinte mellékesen megemlíti, hogy a RuPaul által vezetett talk show a három hetes tavaly nyári próbaidőszakot követően véget is ért, a Warner Bros nem kötött szerződést a folytatásra.

Pedig a műsorban számos érdekes és szórakoztató személyiség bukkant fel, úgy mint James Corden, Adam Lambert, Adam Rippon és több regnáló szépségkirálynő is — Miss America 2019, Miss USA 2019 és Miss Teen USA 2019.

 

 

RuPaultól eddig sem volt idegen beszélgetős műsor vezetése, a 90-es évek közepén nagy sikerrel futott a VH1-on saját műsora, amelyben szintén számos hírességet látott vendégül, többek között Chert és Diana Ross-t.

 

 

Persze így sincs miért unatkoznia, hiszen Netflixen január 10-én debütál az Aj and the Queen, ahol főszerepet játszik és a pletykák szerint hamarosan érkezik a RuPaul’s Drag Race All Stars 5, valamint a 12. évad is.

 

Magával ragadó RuPaul új sorozatának első előzetese

 

Previous post

Menekülj a szürke tél elől a szivárványos Spanyolországba!

Next post

Trump szerint a meleg elnökjelölt csak tetteti, hogy vallásos, de ő frappánsan visszavágott