Hírek

Tinédzserek támadtak egy angliai meleg párra

Először beszólogatott, majd késsel támadott meg egy meleg párt három tizenéves Liverpoolban – számol be a SkyNews nyomán az Index. Mindkét férfit kórházba kellett szállítani.

A harminc év körüli pár szombat este sétálgatott, mikor a srácok megkörnyékezték őket. Először homofób megjegyzéseket tettek, majd az egyikük elővett egy kést, és a párra támadtak.

 

A támadás színhelye – a véfoltok még látszódnak a kövön

 

Az egyik férfit a fején és a nyakán, a másik férfit a karján sebesítették meg súlyosan. Az orvos szerint egyikük sérülése sem volt életveszélyes, de a támadás mindkettejüket megrázta.

A rendőrség még keresi a támadókat, akik 12-15 évesek lehetnek. A nyomozást vezető Tara Denn szerint az incidens „megdöbbentő és indokolatlan támadás volt egy hazafelé sétáló pár ellen”.

Nem ez volt az első homofób támadás mostanában Nagy-Britanniában. Pár héttel ezelőtt egy leszbikus párt megtámadott és véresre vert egy csapat férfi egy buszon. Állításuk szerint amikor támadóik meglátták, hogy fogják egymást kezét, vagyis összetartoznak, felszólították őket arra, hogy csókolózzanak, és amikor erre nem voltak hajlandóak, akkor ütni kezdték őket.

hirdetés
Previous post

A hétvége legcukibb képei: Együtt kirándult az ír és luxemburgi miniszterelnöki pár

Next post

Aszexuális szórakozóhely nyílik Londonban