Kultúra

Time goes by… Na de ilyen gyorsan?

madonna-confessions-2

 

Éppen 11 éve, 11. hó 11-én, 2005-ben jelent meg Madonna 11. 10. stúdióalbuma, a Confession On a Dance Floor. Hiába jött ki azóta nem egy új album, mi bizony leragadtunk ennél. Annak idején az első kislemez, a Hung Up világméretű siker volt, több mint 40 országban vezette a slágerlistákat. A dal nem csak azóta kultikus státusszal bíró klipjéről ismert, hanem arról is, hogy ez volt az egyetlen eset, amikor engedélyt kapott valaki, hogy egy Abba számból (legálisan) átvehet egy sample-t, vagyis egy jellemező zenei motívumot.

 

Madonna – Hung Up (Official Music Video)

You’re watching the official music video for “Hung Up” from Madonna’s album ‘Confessions On A Dance Floor’ released on Warner Bros. in 2005. Buy/Stream the ‘…

 

Ha pedig az album nem lett volna elég, az ehhez kapcsolódó turné koncertvideója talán a valaha készült legjobb a maga kategóriájában, nem is tudjuk hirtelen, melyik fénypontját emeljük ki belőle.

 

Madonna – Like A Virgin [Confessions Tour DVD]

After years of refusing to play this song on tour, Madonna performed it again on her Confessions Tour. During the Equestrian part of the show, she asks the c…

 

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 

Madonna – Music Inferno (Confessions Tour 2006)

Madonna Performing ‘Music Inferno’ @ the Confessions tour 2006

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés