Színes

TikTokon coming outolt az óvatos focista

TikTok-profilján keresztül igyekezett hozzá hasonló sorstársakat megismerni az a fiatal focista, aki egészen mostanáig titkolta szexuális orientációját közvetlen környezete és csapattársai előtt.

Az amerikai Josh Leafer @closeted_fratguy néven regisztrált a népszerű alkalmazáson és több videóban is arról érdeklődött, akad-e nézői között, aki hozzá hasonlóan meleg, de a nyilvánosság előtt heteroszexuálisnak tetteti magát?

 

Josh Leafer

 

A The Sports Kiki-nek nyilatkozva elmesélte, hogy eredetileg tényleg csak sorstársakkal szeretett volna beszélgetni, hogy kevésbé érezze egyedül magát, de a rengeteg pozitív és támogató üzenet, illetve a videókra érkező 139 ezer lájk végül arra sarkallta, hogy megossza titkát nemcsak barátaival, de családjával is. Apja reakciójától különösen félt.

Rettegtem elmondani neki, féltem, hogy megszakad az a különleges kötelék, ami odáig megvolt. Féltem, hogy úgy érzi majd, elveszített a fiából egy darabot” – meséli Josh.  Legyőzve félelmét azonban elmesélte édesapjának, hogy meleg és bár néhány napnyi időt adni kellett neki, hogy feldolgozza, végül elfogadta.

Nekem húsz évembe tellett megérteni és elfogadni azt, ki is vagyok, úgyhogy megértettem, hogy egy kis időre neki is szüksége van.” Azóta azonban minden ugyanolyan jól működik közöttük, mint azelőtt és mindketten rájöttek, hogy valójában semmi nem változott.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb