Színes

Tényleg meleg a Stranger Things egyik főszereplője

Will Byers orientációjáról már az első évad óta találgattak a rajongók.

 

A Variety-nek adott interjúban beszélt arról a Stranger Things színésze, a Will Byers karakterét alakító Noah Schnapp, hogy jól tippeltek a rajongók. Már a Netflix sikersorozatának legelső évada óta találgatták ugyanis, hogy vajon Will meleg-e. A 17 éves színész most a negyedik évad kapcsán elmondta, “100 százalékig egyértelmű”, hogy tényleg ez a helyzet. Schnapp szerint erre már régóta szerepeltek utalások a sorozatban:

“Ebben az évadban már elég egyértelmű, hogy Will érzelmeket táplál Mike iránt. Ezt szándékosan visszafogták az elmúlt évadok idején, de már az első évadban is utaltak erre, majd lassan, lassan növelték ezt a történetszálat.”

 

Schnapp azt is elmondta, hogy Will szerelmes a legjobb barátjába, emellett küzd a coming outtal is, hogy vajon elfogadják-e, miközben úgy érzi, ő egy tévedés, aki nem tartozik sehová.

A korábbi interjúkban Schnapp még kerülte, hogy megerősítse Will orientációját, ehelyett azt mondta, hogy az a közönség értelmezésén múlik. A színész szerint erre azért volt szükség, hogy elkerüljék a spoilereket.

“Mindig is ott volt valamilyen formában, de sohasem lehetett tudni igazán, hogy ő vajon csak lassabban nő-e fel, mint a barátai? Most, hogy idősebb lett, már egy nagyon valóságos, nyilvánvaló dologgá tették. Most már 100 százalékig világos, hogy meleg és szereti Mike-ot”.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb