Életmód

Tegyél LEGO Pride szívvel az elfogadásért!

A We Love What You Build (WLWYB) a Pride Hónap apropóján közös adományozásba kezdett két magyar LMBTQ-szervezettel: a Szimpozion Egyesülettel és a Labrisz Leszbikus Egyesülettel, amelyek sok egyéb más mellett arról is ismertek, hogy együtt vezetik a Melegség és Megismerés programot.

Mi az a Melegség és megismerés program? Iskolai nem-formális nevelési program, amelyben speciálisan képzett önkéntesek dolgoznak, sokuk pedagógus vagy pszichológus végzettségű. Két meleg felnőtt – lehetőség szerint egy férfi és egy nő – vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a melegségről, saját történetén, életeseményein is szemléltetve azt, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy meleg fiatalnak, felnőttnek, mit jelent a melegség a hétköznapokban.

A We Love What You Build csapatának alapvető értékei között szerepel, hogy minden ember egyenlő, függetlenül a szexuális irányultságától, nemi identitásától vagy származásától, éppen ezért teljes mellszélességgel támogatja a Melegség és Megismerés programot.

 

 

A LEGO az a termék, amelyet majdnem minden ember ismer és szeret a 3-99 évesek körében, és ahogy a LEGO is színek és formák sokasága, úgy mi, emberek is mind különbözőek vagyunk” – vallják a WLWYB munkatársai.

A kampány alatt minden eladott LEGO Pride szív árából 10 dollárt a két egyesületnek utalnak, ezzel támogatva a Melegség és Megismerés programot. Ez az egyedi termék egy színes kiegészítő az otthonodba, az íróasztalodon, vagy akár nyakláncnak is tökéletes.

 

 

A termék megrendelhető a www.wlwyb.com/pride oldalról!

 

Pride | LEGO PARTS AND MINIFIGS | WE LOVE WHAT YOU BUILD | wlwyb.com

Getting to Know LGBT People’ School Program in spreading the word about LGBTQ issues. You help them in sensitizing students, teachers and co-workers.

 

Previous post

Több a homofób, mint a rasszista iskolai zaklatás

Next post

Apáca zavarta haza a homofób ellentüntetőket egy olasz pride-ról