Színes

Téged is vár pénteken a Ludus és az év első LMBTQ bulija!

Lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, így semmi akadálya annak, hogy a péntek estéket újra bulizással töltsük. Ez alól pedig a hazai queer közösség sem lehet kivétel, úgyhogy ne hagyd ki a Ludus péntek esti szezonnyitó partiját és egyben az év első LMBTQ-tematikájú buliját a Budapest Parkban – táncolj a csillagos ég alatt, és mutasd meg mindenkinek a legújabb mozdulataidat!

 

 

A Ludus Budapest egyetlen állandó szabadtéri LMBTQ bulisorozataként korábban már több teltházas partit is tartott, és várhatóan ez idén sem lesz másképp. Indítsd szabadon a hétvégéd, és engedd, hogy a Ludus egyedi és megismételhetetlen hangulata magával ragadjon!

Arra viszont figyelj, hogy ne hagyd otthon a védettségi igazolványod, mert az érvényben lévő rendelkezések szerint csak azzal tudnak beengedni a buliba, és igazán nagy kár lenne, ha egy ilyen apróság miatt maradnál ki a szórakozásból. További hasznos információkat a Budapest Park weboldalán és a Ludus Facebook-oldalán találhatsz.

Izzítsd be a kedvenc bulira hangoló lejátszási listád, és vedd fel a kedvenc partiszetted, ami már alig várja, hogy újra egy őrült éjszaka képein mutassa a legjobb oldalad, hiszen indul a nyár és vele együtt a Ludus bulisorozata, amelyet mostantól minden pénteken megtalálsz a Budapest Parkban!

Ízelítő a tavalyi hangulatból:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb