Lifestyle

Te milyen királynőnek tartod magad?

fotók: Depositphotos

 

Pár évvel ezelőtt, amikor még Barcelonában éltem, randiztam egy sanghaji fiúval, aki megkérdezte tőlem, hogy mióta vagyok rice queen. Fogalmam se volt, miről beszél, ő pedig jót nevetett rajtam, majd beavatott a különböző szlengekbe. Ezután persze már én is bátrabban kezdtem el használni a különböző fogalmakat, de egészen addig nem jutott eszembe, hogy összegyűjtöm ezeket, amíg a kollégáim egy péntek este rám furcsán nézve szintén megkérdezték, hogy miről is beszélek.

Így jöjjenek most azok a különböző kategóriák, amelyek segítségével meghatározható, ha bőrszín, illetve származás alapján főleg egy bizonyos típus jönne be nekünk. Elsőre talán úgy hangzik majd, mint valami gasztronómiai kishatározó, de a különböző kifejezések mögött egyértelmű – és nem feltétlenül polkorrekt – jelentés bújik meg.

Rice queen

Azokat a fehér meleg srácokat – ebbe a csoportba soroltak engem –, akiket a kelet- és délkelet-ázsiai pasik vonzanak, rice queeneknek nevezünk. Ezek a pasik többnyire nem is keresnek más típusú srácokat, hanem az ázsiaiakat veszik célkeresztbe. Nekik egyébként randizásra a Jack’D applikáció ajánlott, ami az ázsiai srácok gyűjtőhelye.

Potato queen

Jogosan merül fel a kérdés, hogy de akkor a rice queeneknek kik a párjai. Ők nem mások, mint a potato queenek. Ezek az fiúk (nem feltétlenül csak, de főként ázsiaiak) nem nagyon ismerkednek azonos származású, például ázsiai fiúkkal, hanem a fehér, kaukázusi fiúkat keresik. Mielőtt bárki megállapítaná, hogy akkor igazából a rice queeneket a fehér aktív pasik alkotják, míg a potato queenek pedig a passzív ázsiaiak, tisztázzuk, hogy ez természetesen nem igaz.

Sticky rice queen

Ennek a kifejezésnek a láttán mindig a kedvenc thai desszertem, a mango sticky rice jut eszembe, de ez még mindig nem egy gasztronómiai kishatározó. Szóval természetesen azoknak az ázsiai fiúknak is van gyűjtőneve, akik kizárólag ázsiaiakkal ismerkednek, ők alkotják a ragacsos verziót, azaz a sticky rice queeneket.

 

 

Mashed potato queen

Azt hiszem, most már tényleg kezd vicces lenni a dolog számomra, mert a ragacsos rizs után megérkeztek a krumplipüré pasik is, akik értelemszerűen azon fehér srácok táborát alkotják, akik csak fehér pasikkal állnak szóba.

Bean queen

Nem foglalkoztunk eddig a latin térséggel, pedig nagyon sok szép pasi származik onnan, így magától értetődő, hogy itt is találunk egy gyűjtőnevet. Szóval a latinókat és a spanyol pasikat preferáló fehér melegek alkotják a bean queenek társaságát. Ha megnézzük a térség gasztronómiáját, akkor talán egyértelmű is a kifejezés, és ezt még lehet fokozni azzal, hogy néha használják a taco queen vagy a salsa queen kifejezést is ezekre a pasikra.

Refried beans

Hogy ezt tovább fokozzuk, jöjjön a refried beans kifejezés, ami a mashed potatóhoz hasonlóan azokat a spanyol és latin pasikat takarja, akik kizárólag mediterrán vagy latino melegekkel bújnak ágyba és/vagy akarnak kapcsolatot.

 

 

Chocolate queen

Azt hiszem, az a kifejezés a nevéből és a fentiekből adódóan már nem is szorul különösebb magyarázatra. Pontosan azt jelenti, ami mögötte sejlik, tehát a fehér meleg pasik, akik a fekete srácokra vadásznak és szeretnék, hogy életük szerelme – egy órára vagy akár egy életre – egy fekete fiú legyen.

Dairy queen

Részemről a tejkirálynők láttán már nehéz megállni a nevetést. Igen, ők nem mások, mint azok a fekete és hispán, mediterrán fiúk, akik odáig vannak a fehér pasikért. Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon van-e ennek laktózmentes vagy növényi verziója, hiszen manapság már erre is gondolni kell. Bár csak tippem van arra, hogy kiket is lehetne ezekbe az alkategóriákba besorolni.

Curry queen

Ez a fogalom se szorul sok magyarázatra, hiszen egyértelmű, hogy a curry a dél-ázsiai országok konyhájának jellegzetes fűszere, így ha te az indiai, bangladesi vagy esetleg pakisztáni fiúkért rajongsz, akkor te a curry-s fiúkat imádók táborát erősíted, amit néha spicy queennek is hívnak, de szerintem a curry sokkal jobb kifejezés erre.

Hummus queen

Ha azt gondoltad, hogy nem lehet ezt még fokozni, akkor megérkezett a Közel-Kelet egyik jellegzetes étele, a humusz. Tehát amennyiben te a gyönyörű szemű, közel-keleti pasikat preferálod, és nem is tudnád mással az életed elképzelni, mint például egy izraeli szépséggel, akkor bizony te egy vérbeli hummus queen vagy.

Természetesen a fenti lista közel sem biztos, hogy teljes, így ha ismertek hasonló kategóriákat, akkor azok jöhetnek kommentben.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin