Hírek

A taxitársaság kiállt a homofób sofőr mellett

taxi

Egy portlandi melegbár előtt álldogáló baráti társaságba kötött bele a sofőr. Ahogy elhaladt az épület előtt, lehúzódott, majd ‘Isten szeret téged’ feliratú pólójában kiszállt a kocsiból.

“Gondoltam magamban, ezzel a pólóval itt műsor lesz. És tényleg, a csomagtartóból elővett egy hangosbeszélőt.” – mondta Ty Raia, aki a barátaival várakozott az utcán. A sofőr azt kiabálta, hogy mind a pokolra jutnak, amiért melegek. Az esetet látva a járókelők felhívták a társaságot, és jelezték, mit művel a sofőr az ő cégüket képviselve. A válasz az volt, hogy nem érdekli őket.

Miután egy riporter megkereste a taxitársaságot, kijelentették, nemcsak hogy nem vonják felelősségre a sofőrt, de “Ha a melegek ezek után nem akarnak velünk utazni, az nekünk csak jó.”

A sofőrre korábban is volt panasz. Egy másik alkalommal nem fogadta el a viteldíjat egy LMBT újságírótól, és azt mondta neki, börtönbe kéne zárni, amiért meleg. A kellemetlen tapasztalat után Raia örömmel megadja a taxitársaságnak, amit szeretnének.

“Nyíltan kimondták, hogy nem baj, ha nem utaznak velük a melegek. Akkor talán pont ezt kell tennünk.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb