Hírek

Távolról sem tökéletes Tom Daley-ék házassága

Őszinte interjút adott Tom Daley és férje, Dustin Lance Black, akik tavaly nyáron házasodtak össze. A Gay Times magazinnak arról vallanak, hogy néha elszakad a cérna és veszekednek egymással. Daley arról is beszélt, hogy a randizós korszakukban simán előfordult, hogy akár öt hetet is külön töltöttek, mert épp különböző kontinensekre szólította őket a munka és a sport.

 

HIVszűrés.hu fejléc banner

 

“Most már majdnem öt éve vagyunk együtt, és még mindig felfedezek új dolgokat benne. Folyamatos megújulás jellemzi a kapcsolatunkat, és ezt nem is vártam volna. Ezt igazán lelkesítő megtapasztalni. De közel sem vagyunk tökéletesek. Vannak veszekedéseink. Viszont amikor igazán dühösek vagyunk, akkor nagyon-nagyon csendesek a veszekedések. Olyankor lehet tudni, hogy igazán komoly a baj”

– mondta el Lance Black. Szavait Tom ezzel egészítette ki:

“Vannak tényleg kemény időszakok és nehézségeink. Például nagyon hosszú ideig éltünk távkapcsolatban. Dustin Los Angeles-ben volt, én Londonban, néha akár öt hétig sem láttuk egymást. Ami pedig igazán nagy kihívás elé állított minket, és amiért drasztikus változásokat kellett hoznunk az életünkben, az az, hogy képesek legyünk együtt élni és állandóan egymással lenni. Ez azért nem volt egy sétagalopp.”

 

 

Az olimpikon műugró Tom Daley 2013 decemberében outolt egy videóban, amit azóta már több mint 12 millióan láttak. Férje szerint viszont még mindig vonzódik a nőkhöz is: “Nem tudom, bajba kerülök-e emiatt, de a feje néha még megfordul a csajok után.”

A mostani interjú előtt csaknem egy évvel Daley a The Sun magazinnak vallotta be, hogy párjával titokban szakítottak és hét hónapig külön voltak. Ezt megelőzően a bulvárlap szerint az olimpikonnak Dustin mellett 18 hónapon át szeretője is volt egy modell személyében. Ezen idő alatt pikáns SMS- és képváltások történtek, amikből néha felbukkan egy-egy darab az interneten. Legutóbb egy csupasz fenék került elő, ami állítólag Tom Daley-é. Az érdeklődőknek erre tessék átkattintani.

Previous post

Élő adásban esett le a drag queen szoknyája, csak épp nem volt rajta bugyi

Next post

Trónok harca – Westeros világa a Budapest Arénában