Hírek

Támogató szülők és családtagok kerestetnek készülő videóhoz és kiadványhoz

LMBTQI személyek tettrekész szüleit és hozzátartozóit keresi a Háttér Társaság, akik szívesen megosztanák történeteiket. Hogyan élték meg szülőként a gyerekük előbújását? Milyen félelmeik, kérdéseik voltak? Hogyan váltak elfogadóvá? Hogyan beszélnek másoknak gyermekükről?

 

 

Ezer és ezer történet, ami fontos lehet más szülőknek is. Segíthetnek nekik az elfogadásban és segíthetnek megoldást találni problémáikra. Sőt már önmagában azáltal is hasznosak lehetnek, hogy olyan élethelyzeteket mutatnak be, amibe bármely LMBTQI ember vagy családtagja kerülhet.

Most két lehetőség is rendelkezésre áll, hogy a szülők és családtagok segíthessenek másoknak.

  1. Az október 11-i előbújás napjára készítenek egy videót, amiben kifejezetten az előbújással kapcsolatos történeteket oszthatják meg szülők és családtagok. 2018. szeptember 16-ig lehet jelentkezni a videóba IDE kattintva!
  2. Egy nyomtatott kiadványt is készítenek, amiben kifejezetten a szülők történeteit szeretnék publikálni. Boldog, szomorú, vicces, kínos történetek mind-mind jöhetnek. Ezeket a történeteket egészen 2018. október 15-ig várják és IDE kattintva küldhetőek be!
Previous post

Így ünnepelte India a homoszexualitás büntethetőségének eltörlését

Next post

Cynthia Nixon felesége házasságukról mesélt