Támogasd a Humen Magazint!

Kedves Olvasónk!

Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, az itt található módokon teheted.

Mint azt bizonyára te is tudod, a Humen Magazin egy ingyenes, havonta megjelenő nyomtatott kiadvány, amelynek 2011. októberi indulása óta célja, hogy kulturális és életmód cikkeivel tájékoztassa a magyar LMBTQ közösséget és az LMBTQ-barát embereket. Reményeink szerint lapunk a minőségi tartalommal egyfajta hidat képezhet a társadalom tagjai között, ezáltal is elősegítve az elfogadást. Ezért is fontos számunkra, hogy a magazin bárki számára térítésmentesen hozzáférhető legyen.

A Humen Magazin azért lehet ingyenes, mert azt a hirdetőktől befolyt reklámbevételből adjuk ki. Ez a forrása a működésünknek, ebből üzemeltetjük a Humen Online oldalt is, szervezzük Budapest őszi kulturális LMBTQ fesztiválját filmhéttel, kiállításokkal és színházi előadásokkal.

Valamint hozzájárul a Humen.Shop üzemeltetéséhez, amely a szivárványos termékekből befolyó bevételeivel a hazai LMBTQ szervezeteket és ügyeket támogatja – például a „A család az család” kampányt és az Anonim AIDS Tanácsadó Szolgálat – Karolina Rendelőt.

A koronavírus (COVID-19) miatt kialakult kormányzati korlátozások, bizonytalanságok, a turizmus drasztikus visszaesése, továbbá az egyes vállalkozásokat érintő gazdasági nehézségek azonban több hirdető parterünket is arra kényszerített, hogy a nálunk tervezett reklámkampányaikat lemondják.

Ehhez hoztuk létre ezt az adományozó oldalt, ahol PayPal használatával, bankkártyás fizetéssel és banki átutalással lehetőséged van az egyszeri adományozásra.

A Humen Magazin támogatásával a hazai LMBTQ média sokszínűségét is elősegíted – mi mindent megteszünk, hogy a jövőben is dolgozhassunk, alkothassunk a közösségért.

TÁMOGATÁS PAYPAL ÉS BANKKÁRTYA HASZNÁLATÁVAL

 

TÁMOGATÁS BANKI ÁTUTALÁSSAL:

SZÁMLATULAJDONOS:

Humen Media Hungary Kft.
Számlaszám: 12010721-01730772-00100004

Nemzetközi utaláshoz:
IBAN szám: 
HU14 1201 0721 0173 0772 0010 0004
SWIFT kód: UBRTHUHB

Számlavezető bank: Raiffeisen Bank Zrt.

KÖZLEMÉNY: TÁMOGATÁS

hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb