Kedves Olvasónk!

A Humen Magazin 9 éves történetében először kényszerülünk arra, hogy az olvasóink segítségét és támogatását kérjük. A koronavírus (COVID-19) járvány kapcsán kialakult bizonytalanságok miatt egy időre teljesen megszűnik a működésünket biztosító egyetlen forrásunk, a hirdetői bevételek.

A Humen Magazin egy ingyenes, havonta megjelenő nyomtatott kiadvány, amelynek 2011. októberi indulása óta az a célja, hogy kulturális és életmód cikkeivel tájékoztassa a magyar LMBTQ közösséget és az LMBTQ-barát embereket. Reményeink szerint lapunk a minőségi tartalommal egyfajta hidat képezhet a társadalom tagjai között, ezáltal is elősegítve az elfogadást. Ezért is fontos számunkra, hogy a magazin bárki számára térítésmentesen hozzáférhető legyen.

A Humen Magazin azért lehet ingyenes, mert azt a hirdetőktől befolyt reklámbevételből adjuk ki. Ez a forrása a működésünknek, ebből üzemeltetjük a Humen Online oldalt is, és szervezzük Budapest őszi kulturális LMBTQ fesztiválját filmhéttel, kiállításokkal és színházi előadásokkal.

A koronavírus (COVID-19) miatt kialakult kormányzati korlátozások, bizonytalanságok, a turizmus drasztikus visszaesése, továbbá az egyes vállalkozásokat érintő áru- vagy alkatrészhiány azonban több hirdető parterünket is arra kényszerített, hogy a nálunk tervezett reklámkampányaikat lemondják.

Az elmúlt napok drasztikus hirdetői lemondásai miatt azt a fájdalmas döntést kellett meghoznunk, hogy egy ideig szüneteltessük a nyomtatott magazin kiadását és a Humen Online üzemeltetése is veszélybe kerülhet.

Hitvallásunknak a jövőben is szeretnénk maximálisan eleget tenni. Most azon dolgozunk, hogy a Humen Magazin ebben a nehéz időszakban is megjelenjen és a Humen Online is zavartalanul működhessen tovább, napi szinten lássa el a magyar LMBTQ közösséget hírekkel.

Ehhez a Humen Magazin 9 éves törtenetében először kell az olvasóink segítségét is kérnünk. Ezért hoztuk létre ezt az adományozó oldalt, ahol PayPal használatával, bankkártyás fizetéssel és banki átutalással lehetőséged van az egyszeri adományozásra, amivel a magazin kiadását támogathatod.

Amennyiben szeretnél segíteni és lehetőséged is engedi, úgy előre is nagyon szépen köszönünk bármennyi adományt a Humen Magazin számára.

TÁMOGATÁS PAYPAL ÉS BANKKÁRTYA HASZNÁLATÁVAL

 

TÁMOGATÁS BANKI ÁTUTALÁSSAL:

SZÁMLATULAJDONOS:

Humen Media Hungary Kft.
Számlaszám: 16200106-11574343

Nemzetközi utaláshoz:
IBAN szám:
HU87 1620 0106 1157 4343 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB

Számlavezető bank: MagNet Bank Zrt.

KÖZLEMÉNY: TÁMOGATÁS