Nyálcsorgató

Tabut dönt a meleg rapper – Meztelenre vetkőzött a magazinban

 

A nyíltan meleg rapper és reality-sztár Milan Christopher teljesen ledobta a textilt a Paper magazin számában, amit a Pride-nak szenteltek.

A főleg divattal és popkultúrával foglalkozó New York-i magazin kifejezetten híres a címlapjairól: korábban itt szerepelt tejet locsoló képével Kim Kardashian vagy épp pózolt meztelenül Miley Cyrus is.

A Pride idejére időzített számban a rapper főszereplésével készült az eddigi leginkább korhatáros fotósorozat. Azt legkésőbb az Oscar-díjas Holdfény óta tudjuk, hogy a homoszexualitás az afro-amerikai férfiak számára még mindig tabu, Christopher éppen ezen akar változtatni:

“Nálunk egy fickó nem mutathatja meg a csupasz testét, de egy nő simán. Szerintem egész jó testem van. Az aktfotózás művészet, és szerintem a mi testünk is lehet ugyanúgy szép, mint a nőké. Tehát lehetek fekete, férfi, meleg, lehetek művész, de ettől még lehetek művészi az aktfotózással is, ahogy bárki más.”

A teljes interjút és a szigorúan 18+ képeket a Paper magazin honlapján lehet megtekinteni.

 

Milan Christopher – When I go ft Papi Chuloh (Official Music Video)

Milan Christopher ( Star of love & hip hop hollywood & 1st openly Gay mainstream rap artist & Lgbt advocate) releases a much needed visual to the American Cu…

 

(GayTimes)

 

hirdetés
Previous post

Levetíti a HírTV a Meleg férfiak, hideg diktatúrák című dokumentumfilmet

Next post

Ma 15 órakor Budapest Pride Felvonulás