Életmód

Szuper reakciót adott Hozier a leszbikus rajongótáborára

Még tavaly ősszel készített interjút Hozierrel a Tumblr, amelyben arról is kérdezték, tisztában van-e azzal, hogy rajongótáborának nagy részét leszbikusok alkotják, a válasza pedig mostanra meghódította az internetet.

A 29 éves ír előadó üzeni: tisztában van a ténnyel, miszerint leszbikusok tömege vált a rajongójává.

 

Vas on Twitter

When asked about his lesbian cult following, Hozier said “I’m here too” like ancient lesbian spirit possessing him really took full control for a moment. https://t.co/OUaYYCvup8

 

Tisztában vagyok azzal, amit mondasz, és egyre tájékozottabbnak érzem magam a leszbikus szektámmal kapcsolatban, és meg kell mondjam, csodálatosak. Néhányukkal volt is szerencsém találkozni Chicagóban, és komolyan fantasztikus emberek.

Andrew Hozier-Byrne karriere során rajongói egyébként is kialakítottak róla egy kis teóriát, miszerint az énekest – még ha ideiglenesen is, de – megszállta egy ősi leszbikus boszorkány szelleme. Emellett olyanok is akadnak, akik viktoriánus korabeli leszbikus nő reinkarnációját látják benne, de legtöbbjük szerint csakis egy ír, leszbikus mocsári boszorkányról lehet szó.

Végezetül íme egy világszerte ismert és szeretett Hozier-szám:

 

 

CC header banner – 2019 júl
Previous post

A jóga meleggé tehet, állítja egy politikus

Next post

Elárasztották a közösségi médiát a heteró barátoknak köszönetet mondó melegek