Kultúra

Sztárvendégek koncertjeivel zárul szombaton a Budapest Pride

Az idén egy hónapon át tartó 23. Budapest Pride eseménysorozatát a Rainbow Party koronázza meg július 7-én a Budapest Parkban. A méretében és a koncertek, szórakozási lehetőségek tekintetében egyedülálló buli 3 zenei helyszínnel, egyedi műsorszámokkal és széles zenei palettával várja a szórakozni vágyókat.

Az esemény fő fellépője és sztárvendége az osztrák Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztes drag előadóművésze. Az esemény szlogenje a “Merj nagyot álmodni!”, a szervezők a szlogennel is utalnak a party egyediségére, hiszen Magyarországon eddig még soha nem rendeztek ekkora volumenű fesztivált az LMBTQ szimpatizánsok.

https://humenonline.hu/egy-akkora-buli-amit-meg-mi-szervezok-is-alig-hiszunk-el/

De fellép mellette a magyar The Biebers zenekar – ők videóüzenetben jelentették be a nagy hírt -, a legmenőbb hazai LMBTQ partiszervező csapatok 16 dj-e, továbbá megtekinthető lesz 3 magyar tervező – Romani Design, Richard Demeter és a Je Suis Belle – divatshow-ja is.

2018. július 7., 18:00 – július 8., 4:00 Budapest Park, Soroksári út 60., Budapest, 1095 Jegyvásárlás ITT! Facebook-esemény ITT!

A Rainbow Party 2018 további fellépői, sztárvendégei:

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb