Hírek

A sztárlabdarúgó végre eljegyezte párját

Bár az Amerikai Egyesült Államokban az európai típusú labdarúgás közel sem olyan népszerű, mint az amerikai foci, a Los Angeles Galaxy ifjú csillaga, Robbie Rogers neve milliók számára cseng ismerősen. A szemtelenül jóképű és tehetséges fiatalember amellett, hogy egy gyönyörű, a labdával már most jól bánó kisfiú büszke édesapja, a szerelemre is rátalált. Ha mindez nem adna elég okot az irigységre, a két férfi az óév utolsó napjaiban el is jegyezte egymást. A nagy bejelentésre hol máshol, mint az Instagramon került sor.

“Köszönjük mindenkinek, aki révén mi is eljuthattunk e pillanatig. Hihetetlenül szerencsésnek és áldottnak érzem magam, amiért 2016 életem szerelmének eljegyzésével zárul. Boldog új évet!” – olvasható a fotó kísérő szövegében, amely őt és producer vőlegényét, Greg Berlantit ábrázolja.

A focista mellett nemcsak családja és barátai, de csapattársai is teljes mellszélességgel kiállnak és támogatják. Ő mindezekért nagyon hálás és bár mindig is arról álmodott, hogy egyszer megházasodik és gyermekei lesznek, igazából sosem merte elhinni, hogy egy napon mindkettő tényleg megvalósulhat.

De álmai a nagyvilág szeme előtt mégis valóra válnak. Bízzunk benne, hogy az új év számos hasonló örömhírt tartogat a sport világából, ahol az LMBT-emberek elutasítottsága még mindig magasabb az átlagosnál.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb