Kultúra

Szombaton folytatódik a Szimpozion Történetmondó Fesztivál

Most szombaton folytatódik a kéthetente megrendezésre kerülő Szimpozion Történetmondó Fesztivál. A vendég ezúttal Karlik Cintia, a Budapest Pride szóvivője, aki egy nem-bináris emberrel él párkapcsolatban. Az LMBT aktivizmusról, a párkapcsolatok sokszínűségéről, az önmagunkért való kiállás fontosságáról mesél majd.

Karlik Cintia

Nyitás 18:30-kor, kezdés 19:00-kor.
A minimum költség-hozzájárulás 500 Ft
Cím: 1027 Budapest, II. kerület, Fazekas utca 19-23., utcáról nyíló helyiség a földszinten. A Facebook-esemény ide kattintva tekinthető meg.

Lájkoljátok a Szimpozion Egyesület profilját, hogy időben értesülhessetek a programokról. És persze bátran hívjátok meg az ismerőseiteket is, hiszen a Szimpozion immár 15. éve nyújt kulturált szórakozást, igényes kikapcsolódást minden vendégnek!

Következő program:
03.24.: Waliduda Dániel politológus, aki többet között az antifasiszta Mozgalomban mutatott példát a demokrácia védelmére. Emellett alapítás óta a Humen Magazin szerkesztője, Közép-Európa első nemzetközi LMBT-sportrendezvényének protokollfőnöke, valamint az IBM magyarországi melegszervezetének vezetője.

A projektet a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatja.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb