Hírek

Szó szerint ketten vettek részt a legutóbbi Hetero Pride-on

A korábbi két nagy pofon ellenére továbbra sem adja fel a Super Happy Fun America nevű szervezet és a kínosan alacsony látogatottságú modestói és bostoni Hetero Pride után a hétvégén Dallasban próbálkoztak hasonló rendezvénnyel.

Ha bárki a nagyvilágban attól tartott, hogy ezek a felvonulások felkapottá válnak, akkor lassan megnyugodhat, mert úgy tűnik, gyakorlatilag senkit nem érdekel. Dallasban összesen két férfi verődött össze (20 ellentüntetővel nézve farkasszemet), kezükben a hetero pride-ot szimbolizáló, nemrég megalkotott zászlóval – amely sokak szerint melegebb, mint az LMBTQ közösség bármelyik zászlaja. Érdemes megjegyezni, hogy még ez a két „felvonuló” sem dallasi lakos.

 

Hetero Pride Dallasban

 

A szervezők Dallas „liberális városvezetését” hibáztatták, amiért nem tudtak nagyobb eseményt szervezni. Állításuk szerint nem bírták volna kifizetni az azzal járó költségeket. Szerintük e városvezetők elnyomják az emberek szólásszabadsághoz és véleménynyilvánításhoz való jogat. Azt azonban elfelejtették hozzátenni, hogy a rendőri felügyeletből és területlezárásból fakadó költségekhez minden esetben hozzá kell járulnia az adott rendezvény szervezőinek – így ez tehát nem ellenük szól.

A szervezők mindenesetre ígérik: jövőre visszatérnek.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin