Humen Film Festival 2017Lifestyle

Szívdöglesztő német suhancok – Louis Hofmann & Jannik Schümann

A Humen szerkesztősége egyöntetűen olvadozott A világ közepe című film közben a két főhős láttán. Louis Hofmann és Jannik Schümann párosa annyira szívdöglesztő, hogy muszáj kicsit jobban megismerkednünk velük és Instagram fotóikkal. Aki szélesvásznon is kíváncsi rájuk, azt várjuk ma délután 18:15-kor a Művész moziban.

 

 

Az 1992-ben született Jannik Schümann alakítja a filmben a macsós Nicholast, akiről meg nem mondtuk volna, hogy filmszerepei mellett foglalkoztatott musical-színész is. Már gyerekként táncolt, méghozzá olyan jól, hogy kilenc évesen megkapta a Mozart című musicalben a kis Amadeus szerepét. Itt figyeltek fel rá, majd a következő évek a színházi szerepekről szóltak. 2003-tól következtek a német tévésorozatok, ennek köszönheti országos ismertségét.

Louis Hofmann 1997. június 3-án született, és fiatal kora ellenére ugyancsak fogalkoztatott színésznek számít. Tévéfilmekben és sorozatokban indult be igazán a karrierje, hogy aztán első mozifilmje, a 2011-es Tom Sawyer címszerepéért több díjat is bezsebeljen. 2016-ban már Emma Thompson oldalán játszott az Alone in Berlin című második világháborús drámában. Hofmann ugyanúgy vidéki fiú, mint A világ közepében alakított főhős, és csak érettségi után költözött Berlinbe, ahol egy barátjával bútorozott össze. A nemzetközi porondra is kilépett, az ikonikus balettművész, Rudolf Nurejev életéről szóló filmben játszik majd. A 2018-ban érkező The White Crow című életrajzi drámát Ralph Fiennes rendezi.

 

 

A film magyar feliratos előzetese:

 

Most pedig csemegézzünk az Insta-termésből!


Louis Hofmann

 

A post shared by Louis Hofmann (@louishofmann) on

A post shared by Louis Hofmann (@louishofmann) on

A post shared by Louis Hofmann (@louishofmann) on

A post shared by Louis Hofmann (@louishofmann) on

A post shared by Louis Hofmann (@louishofmann) on

 

Jannik Schümann

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin