Hírek

Szivárványos szilaj szilveszter – Partiajánló év végére

Az év vége és a szilveszter a nagyszabású partik sziporkázó színtere. (És itt be is fejeztük a címben elkezdett alliterálást.) Tucatnyi meleg(barát) buli csábít minket, és öröm látni, hogy 2016-ban ott tartunk, hogy a bőség zavarával kell küzdenünk – egyszerűen nem tudunk választani. Nézzük talán időrendben, a képekre kattintva máris a bulik Facebook-oldalán találjátok magatokat.

 

 

 

December 30-án végén vadiúj queer partisorozat startol, a BTM, a helyszín pedig Budapest melegbarát romkocsmája. Az Anker’t nem csak a város legjobb romkocsmája lett  a Heineken Budapest Nightlife Awards-on, (már azon túl, hogy egyébként meg a legnagyobb), hanem a melegbarát helyek versenyét is megnyerte. Ideálisabb helyszínt tehát keresve se találni a havonta jelentkező BTM megrendezéséhez. Mi is az a BTM? A rövidítés a BOTTOM szóból jön, mert a partinak kimondottan is az a célja, hogy rázd a popsid! Itt nincs feszengés, nem érdekel senkit, hogy milyen ruha van rajtad, csak érezd jól magad! A BTM az önfeledt szórakozásról szeretne szólni egy olyan befogadó melegbarát helyen, ahová a heteró barátnők és haverok is nyugodtan jöhetnek veled.

 

 

 

December 31-én a VIBE hamisítatlan hollywoodi hangulatban búcsúztatja az óévet, az est sztárvendége minden idők legnagyobb múzsája, a nemrég könyvet is kiadó Erzsébet Fenevadova. Az este folyamán semmi sem hiányozhat, ami kifejezné nagyságát: vörös szőnyeg, limuzinos fotózkodás, extra szilveszteri dekoráció, 2016 legjobb slágerei és fantasztikus hangulat, melyet Erzsi újévi köszöntője koronáz majd a remekbe szabott éjszakán.

 

 

 

Szilveszter estéjére a Garçons visszatér egy csodálatos épületbe, a város legújabb rendezvénytermébe. A 2016-os év utolsó napján, december 31-én a Piarista közben álló káprázatos, eddig senki
által nem látott helyen rendezik meg szilveszteri fesztiváljukat. Az este sok meglepetést, show műsorokat, valamint szédületes fény- és lenyűgöző hangtechnikát ígér – azaz hamisítatlan Garçons party várható.

 

 

 

Az Alterego szilveszteri partija december 31-én este 11-kor kezdődik indul be igazán a Transzvarieté  műsorával Lady Dömper, Betty Blue, Mary Lou, Giselle, Tina, Miasma, valamint Zoli és Jocó közreműködésével.

 

 

 

Már javában 2017-ben járunk majd, amikor indul a Megálló Bisztró after party-ja. Amikor a buli máshol már véget ért, náluk még csak akkor hág a tetőfokára, az újévi ünneplést a Megálló After Party-n folytathatjuk.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb