Hírek

Szivárványba öltözve kísérte oltárhoz meleg fiát egy hívő anyuka

 

Egy ausztrál édesanya nemrégiben válaszút elé érkezett, és úgy döntött, a családját választja, és szivárványszínű szalagban kísérte oltár elé meleg fiát.

Vanessa Hall és egyetlen fia, Lachlan mindig is közel álltak egymáshoz, mely a nő elmondása szerint férje halálakor vált még erősebb kötelékké. Ahogy fia egyre idősebb lett, jó keresztény lévén vallásos iskolába íratta Lachlant, akinek előbújása elgondolkodtatta, és több imádkozásra is buzdította Vanessát.

„Azon az estén együtt sírtunk az étteremben, szorosan ölelve egymást. Tudtam, hogy szeretem a fiamat, és soha semmi sem tudna megakadályozni abban, hogy továbbra is így tegyek. Mégis el kellett gondolkoznom a hallottakon, és imádkoztam is. Sokat”

– idézi a Pink News az édesanyát. Később Ausztráliában, 2017-ben legalizálták az azonos nemű párok házasságát, és ennek örömére Lachlan bejelentette édesanyjának, hogy szándékában áll összeházasodni egyszer majd a párjával, Paullal. Ekkor azonban Vanessa válaszút elé érkezett.

„Egy délután térdre ereszkedtem és úgy imádkoztam, ahogyan még sohasem. Zokogtam, és azt mondtam Istennek: ’Tudod, hogy szeretlek, és tudod, hogy szeretem a fiamat. Azt azonban nem értem, miért kérsz arra, hogy válasszak kettőtök között. Ha viszont ez egy Ábrahám és Izsák féle pillanat, és fel kell áldoznom a fiamat annak érdekében, hogy hű maradhassak a hitemhez, akármennyire is megrémítene a gondolat, és akármennyire nem érteném a helyzetet, tudod, hogy megtenném, de kérlek, mondd, hogy nem ezt várod el tőlem.’ Abban a pillanatban egy alig hallható hang szólt hozzám: Feláldoztam a saját fiamat, hogy neked ne kelljen ezt megtenned.”

Ezzel a tudattal kísérte oltárhoz fiát a nagy napon egy szivárványszínű kendővel a ruháján. Az alkalmon beszédet is mondott fiának és annak férjének, mely során megosztotta velük bölcs szavait:

„Mert végül mindig győz a szeretet.”

 

 

A nagyi beszólása mindent vitt az első azonos nemű esküvőn Ausztráliában

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb