Kultúra

Szivárvány ragyogott a londoni éjszakában

Különleges látvány fogadta a járókelőket, akik január 21-én vagy 22-én este a Trafalgar térre tévedtek: éjszakai szivárvány tűnt fel Nelson admirális lábánál. A köztéri a látványosság a Channel 4 nevű tévécsatornának volt köszönhető, akik annak örömére rendelték meg a fényjátékot, hogy a héten három LMBT-témájú sorozatuk indult el.

nightbow

A sorozatok elsősorban Russell T. Davies nevéhez köthetőek, akinek rengeteg kultikus Doctor Who-epizód mellett a Fiúk a klubból-t is köszönhetjük. A három sorozat a Cucumber (Uborka), a Banana (Banán) és a Tofu címeket kapta – a három különböző étellel a férfi nemiszerv merevségének különböző fokozataira utalnak.

Cucumber-Banana-Tofu

Cucumber egy párról szól, akiknek végleg megváltozik az élete egy katasztrofálisan vicces estét követően; a dologban szerepe lesz egy halálesetnek, egy threesome-nak, két rendőrautónak és a Boney M-nek. A Banana ettől eltérően minden részben egy-egy fiatal szerző által írt rövid sztorit fog bemutatni, a Tofuban pedig valós, szexualitással kapcsolatos történeteket dolgoznak fel.

A szivárvány egyébként a Greyworld nevű public art műveket készítő csapat munkája. A fényeket a téren álló egyik szökőkút vízsugarára vetítették rá, és az interneten megjelent képek és videók alapján hamar nagy népszerűségre tett szert: rengetegen szelfiztek a 30×15 méteres alkotással.

Forrás: Same Same, Now Here This

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Azerbajdzsán: egy éve hunyt el Isa Shahmarli meleg aktivista

Next post

Alabama: feloldották az azonos neműek házasodási tilalmát