Hírek

Szexvideó került elő három brazil olimpikonról

Rengeteg izgalmas jelenetet nyújtott már eddig is az idei olimpia, de be kell vallanunk, ilyen jelenetekre nem számítottunk.

arthur-nory_sergio-sasaki

 

A brazil tornászcsapat három tagjáról kerültek elő erotikus felvételek, és igazi nagyágyúkról. Az egyikben a gyűrűn ezüstérmes Arthur Zanetti, és csapattársa, Sérgio Sasaki szerepel, a másikban a talaj szertorna bronzérmese, Arthur Nory alakít. A sportolók a riói kockahas-körképünkbe is bekerültek, de nem hittük volna, hogy ilyen hamar újra találkozunk velük.

A videókban mindhárman hölgyekkel csetelnek, miközben a laptopjuk webkamerája előtt, mondjuk úgy, nem a gyűrűre markolnak rá.

 

brazilian_athletes

jobbról sorban: Zanetti, Sasaki és Nory

 

A Sasaki-Zanetti videóban ráadásul Sasaki kezdi a gyakorlatot a zuhanyzóban. Amikor végzett, laptoppal a kezében visszamegy a nappaliba a srácokhoz, ahol Zanetti veszi át a stafétát és a még vonalban lévő lányt, és ő vonul a fürdőszobába.

Arthur Nory-ba meg egyébként is szerelmes volt  a fél szerkesztőség eddig is, ehhez a kisfilm már nem adott hozzá semmit.

 

Arthur Nory

Arthur Nory

Arthur Nory

Arthur Nory

Arthur Nory

Arthur Nory

 

A videókat mi hivatalból megnéztük, hogy nektek már ne kelljen. És azt kell mondanunk, hogy roppant kínos így lebukni, erkölcsi aggályaink is vannak, és valaki igazán adhatna nagyobb felbontású kamerát ezeknek a srácoknak.

A brazilok egyébként nem szívbajosak, ha vetkőzésről van szó. Hogy csak a legismertebb példát vegyük, 1997-2013 között jelent meg havonta 180.000 példányszámban az azóta online verzióra váltott G Magazine. A melegmagazinban levetkőztek a helyi celebek, de nem csak úgy simán ledobták a textilt, hanem mindent megmutattak, és ebbe a teljes harckészültség is beletartozott. A magazin lapjain megfordultak színészek, popsztárok, a nemzeti fociválogatott tagjai, sőt, egyszer még a Duran Duran gitárosa, Warren Cuccurullo is.

 

g-magazine

 

Aki minden figyelmeztetésünk ellenére az olimpikonok pixeles videóira kíváncsi, az saját felelősségre ITT megtalálja, amennyiben becsszóra elmúlt 18 éves. Határozottan NSFW, munkahelyen nem javasoljuk kattintani.

 

hirdetés
Previous post

Ugandai miniszter: Meg akarnak erőszakolni a homokosok!

Next post

Svédország hazaküldi a libériai meleg focistát