Hírek

Szexvideó került elő három brazil olimpikonról

Rengeteg izgalmas jelenetet nyújtott már eddig is az idei olimpia, de be kell vallanunk, ilyen jelenetekre nem számítottunk.

arthur-nory_sergio-sasaki

 

A brazil tornászcsapat három tagjáról kerültek elő erotikus felvételek, és igazi nagyágyúkról. Az egyikben a gyűrűn ezüstérmes Arthur Zanetti, és csapattársa, Sérgio Sasaki szerepel, a másikban a talaj szertorna bronzérmese, Arthur Nory alakít. A sportolók a riói kockahas-körképünkbe is bekerültek, de nem hittük volna, hogy ilyen hamar újra találkozunk velük.

A videókban mindhárman hölgyekkel csetelnek, miközben a laptopjuk webkamerája előtt, mondjuk úgy, nem a gyűrűre markolnak rá.

 

brazilian_athletes
jobbról sorban: Zanetti, Sasaki és Nory

 

A Sasaki-Zanetti videóban ráadásul Sasaki kezdi a gyakorlatot a zuhanyzóban. Amikor végzett, laptoppal a kezében visszamegy a nappaliba a srácokhoz, ahol Zanetti veszi át a stafétát és a még vonalban lévő lányt, és ő vonul a fürdőszobába.

Arthur Nory-ba meg egyébként is szerelmes volt  a fél szerkesztőség eddig is, ehhez a kisfilm már nem adott hozzá semmit.

 

Arthur Nory
Arthur Nory
Arthur Nory
Arthur Nory
Arthur Nory
Arthur Nory

 

A videókat mi hivatalból megnéztük, hogy nektek már ne kelljen. És azt kell mondanunk, hogy roppant kínos így lebukni, erkölcsi aggályaink is vannak, és valaki igazán adhatna nagyobb felbontású kamerát ezeknek a srácoknak.

A brazilok egyébként nem szívbajosak, ha vetkőzésről van szó. Hogy csak a legismertebb példát vegyük, 1997-2013 között jelent meg havonta 180.000 példányszámban az azóta online verzióra váltott G Magazine. A melegmagazinban levetkőztek a helyi celebek, de nem csak úgy simán ledobták a textilt, hanem mindent megmutattak, és ebbe a teljes harckészültség is beletartozott. A magazin lapjain megfordultak színészek, popsztárok, a nemzeti fociválogatott tagjai, sőt, egyszer még a Duran Duran gitárosa, Warren Cuccurullo is.

 

g-magazine

 

Aki minden figyelmeztetésünk ellenére az olimpikonok pixeles videóira kíváncsi, az saját felelősségre ITT megtalálja, amennyiben becsszóra elmúlt 18 éves. Határozottan NSFW, munkahelyen nem javasoljuk kattintani.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb