Színes

Szexualitásának felfedezéséről mesélt Harry Styles a legutóbbi interjúban

A Rolling Stone-nak adott interjúban Harry Styles reagált azokra az állításokra, melyek szerint nem lehet queer, hiszen korábbi párkapcsolatai kizárólag nőkkel voltak.

A popszenzáció szexuális orientációjáról rengeteg találgatás és pletyka kelt lábra karrierje kezdete óta. Korábban már azzal is megvádolták. Sok spekuláció alakult ki például a Medicine című kiadatlan dala körül, amelynek szövegében a következő sorok szerepelnek: “A fiúk és a lányok mind benne vannak, szórakozom velük, és nincs vele semmi bajom“. A zenész először a 2018-as turnéján adta elő a dalt, és azóta is a rajongók kedvence maradt.

 

 

A találgatásokat tovább erősítette, hogy Styles nyilvánosan soha nem jelentette ki, vajon heteroszexuális-e, vagy meleg, biszexuális, esetleg pánszexuális? Mindeközben több párkapcsolatáról is cikkezett a sajtó.

A Rolling Stone-nak adott interjúban Styles most kommentálta a szexualitásával kapcsolatos elméleteket: “Néha az emberek azt mondják: Csak nőkkel voltál nyilvánosan. Pedig nem hiszem, hogy bárkivel is voltam nyilvánosan. Ha készítenek rólad egy képet valakivel, az nem jelenti azt, hogy a nyilvános kapcsolatot választod vagy ilyesmi” – mondta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@harrystyles által megosztott bejegyzés

 

Styles jelenleg Olivia Wilde színésznővel jár, bár kapcsolatukról keveset tudni. Nemrég New Yorkban látták őket kézen fogva.

A fiatalember a My Policeman című filmben Tom Burgess szerepét alakítja, egy szexualitását rejtegető rendőrtisztet. Styles az interjúban reflektált a filmszereplre, és arra, hogy mit tanult belőle: “Azt hiszem, mindenkinek, beleértve engem is, megvan a maga útja a szexualitása megismerésével és a vele való megbarátkozással.

 

Szivárványzászlót lengetett budapesti koncertjén Harry Styles

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb