Színes

Szexualitásának felfedezéséről mesélt Harry Styles a legutóbbi interjúban

A Rolling Stone-nak adott interjúban Harry Styles reagált azokra az állításokra, melyek szerint nem lehet queer, hiszen korábbi párkapcsolatai kizárólag nőkkel voltak.

A popszenzáció szexuális orientációjáról rengeteg találgatás és pletyka kelt lábra karrierje kezdete óta. Korábban már azzal is megvádolták, hogy csak az LMBTQ rajongók bevonzása miatt játszik az orientációja sejtetésével. Sok spekuláció alakult ki például a Medicine című kiadatlan dala körül, amelynek szövegében a következő sorok szerepelnek: „A fiúk és a lányok mind benne vannak, szórakozom velük, és nincs vele semmi bajom„. A zenész először a 2018-as turnéján adta elő a dalt, és azóta is a rajongók kedvence maradt.

 

 

A találgatásokat tovább erősítette, hogy Styles nyilvánosan soha nem jelentette ki, vajon heteroszexuális-e, vagy meleg, biszexuális, esetleg pánszexuális? Mindeközben több párkapcsolatáról is cikkezett a sajtó.

A Rolling Stone-nak adott interjúban Styles most kommentálta a szexualitásával kapcsolatos elméleteket: „Néha az emberek azt mondják: Csak nőkkel voltál nyilvánosan. Pedig nem hiszem, hogy bárkivel is voltam nyilvánosan. Ha készítenek rólad egy képet valakivel, az nem jelenti azt, hogy a nyilvános kapcsolatot választod vagy ilyesmi” – mondta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@harrystyles által megosztott bejegyzés

 

Styles jelenleg Olivia Wilde színésznővel jár, bár kapcsolatukról keveset tudni. Nemrég New Yorkban látták őket kézen fogva.

A fiatalember a My Policeman című filmben Tom Burgess szerepét alakítja, egy szexualitását rejtegető rendőrtisztet. Styles az interjúban reflektált a filmszereplre, és arra, hogy mit tanult belőle: „Azt hiszem, mindenkinek, beleértve engem is, megvan a maga útja a szexualitása megismerésével és a vele való megbarátkozással.

 

Szivárványzászlót lengetett budapesti koncertjén Harry Styles

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin