Kultúra

Szexi kávézás Tom of Finlanddel

Képzeljük csak el a helyzetet: hétfő reggel van, épp csak kinyitottuk a szemünket, és szeretnénk azonnal felfrissíteni magunkat egy jó kávéval. Miért ne tehetnénk mindezt úgy, hogy közben izmos fickók mosolyognak ránk a csomagolásról?

Tom-of-Finland-2-1_640x345_acf_cropped

A Robert Paulig Kávépörkölde úgy döntött, hogy különleges új kávékat dob piacra, a termékek csomagolásán pedig Tom of Finland – eredeti nevén Touko Laaksonen – ikonikus férfialakjait szerepeltetik. Laaksonen az egyik legismertebb 20. századi finn művész, és egyben a helyi meleg szcéna egyik legfontosabb formálója is volt. Összetéveszthetetlenül egyedi, stilizált homoerotikus rajzai tették világhírűvé: ezekből válogatott ki most néhány kevésbé pikánsat a kávépörkölde.

Tom-of-Finland-2

Az új kávékeverékek a “Built Bold” és a “Heavy Duty” nevet kapták, amely kifejezések egyrészt utalhatnak a rajzokon látható fickók testfelépítésére, de egyben a kávék jellegét is kifejezik: az első esetben teltebb ízre, a másodiknál pedig kiemelkedő erősségű italra számíthatunk. “Finnországban a kávé szent dolog; az ember azonban könnyen abba a hibába esik, hogy a megszokás áldozatává válik és nem próbál ki új dolgokat” – nyilatkozta Juhani Oranen, a pörkölde vezetője. – “Mindenkit arra biztatunk, hogy kezelje a kávézást kalandként, és hogy vigye magával Tom embereit erre az utazásra.”

Tom-of-Finland

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb