Hírek

Szerinte az Apple tette meleggé, ezért most bepereli őket

Egy férfi beperelte az Apple-t, mert állítása szerint az iPhone-ja meleggé tette őt egy alkalmazás használata után.

A Moscow Times cikkéből kiderül, hogy a férfi, aki a tárgyalási papírokon D. Razumilov néven szerepel, letöltött egy kriptovalutás applikációt. Erre 2017-ben került sor, és így a 69 GayCoins tulajdonosa lett.

 

Képünk csupán illusztráció.

 

Razumilov azonban később egy ismeretlen személytől kapott üzenetet angolul. Ő úgy értelmezte a tartalmát, hogy: Ne ítélkezz, mielőtt bármit is kipróbálnál. Nos, ennyi elég is volt számára ahhoz, hogy kapcsolatokat kezdeményezzen férfiakkal.

„Tényleg végig gondoltam azt, hogy miért is ítélek el valamit, amit sosem próbáltam meg átélni. Ekkor döntöttem el, hogy kipróbálom, milyen lehet egy azonos nemű kapcsolatban élni. Azt kell, mondjam, két hónap elteltével olyan mély intimitást éltem át a saját nememmel, hogy egyszerűen nem volt számomra kiút. Jelenleg van egy párom, és fogalmam sincs, hogyan magyarázzam meg ezt az egészet a szüleimnek. Miután megkaptam a már fenn említett üzenetet, az életem a legrosszabb irányba változott, és sosem lesz újra normális”

– nyilatkozta Razumilov.

A férfi azzal vádolja az Apple-t, hogy manipulációval lökte a homoszexualitás felé, és egy millió rubelt (körülbelül 4,7 millió forintot) követel kártérítésként, amiért lelki sérüléseket szenvedett, és a mentális egészsége is sérült.

A tárgyalásra Moszkvában kerül sor október 17-én.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb