Életmód

Szenzáció lett a tudatosan macivá alakuló meleg férfi

Sok meleg férfi álma egy kitartó diéta és edzés révén elért alak, azonban akadnak olyanok is, akik az árral szemben úsznának. Közéjük tartozik Dusty Fuller, aki öt évvel ezelőtt homlokegyenest más célt tűzött ki magának.

Az üzleti elemzőként dolgozó fiatalember, becenevén “Cubby” igazi szenzáció lett a közösségi médiában, miután megosztott két szelfit. Az egyik öt évvel ezelőtt, míg a másik néhány hete készült – plusz 50 kilóval a testén. Twitter-fotója alá több, mint ezer komment és hatezer lájk érkezett néhány nap leforgása alatt.

A testsúly-növekedés szándékos volt. Vágytam arra, hogy izmos, kockahasú pasas legyek. Éveken át súlyzóztam, számoltam a kalóriákat, mégsem növekedtem úgy, ahogy szerettem volna. Viszont mindig is irigy voltam az izmos, husosabb, macis férfiakra, úgyhogy 2015-ben úgy döntöttem, abba az irányba indulok… Medve akartam lenni” – nyilatkozta Dusty a GayStarNews-nak.

A férfi ma napi 4-5000 kalóriát visz be, heti négy alkalommal edz. Mindemellett szigorúan ügyel egészségére, rendszeresen jár vizsgálatra annak érdekében, hogy értékei a kívánatos sávban mozogjanak. “Az egészség fontosabb, mint a súly és a méret.

Cubby Instagram-oldaláról kiderül, bizony nem ő az egyetlen, aki elégedett jelenlegi impozáns méreteivel…

https://www.instagram.com/p/BE7vMALp7nh/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/z3nDYkJ7hX/?utm_source=ig_web_copy_link
Previous post

Százezrek keresték idén Donald Trumpot PornHubon

Next post

Ásó, kapa, nagyharang – Tamás és Péter