Hírek

Szentté avatták George Michaelt

A karácsony napján elhunyt énekesről, aki vagyonokat jótékonykodott életében, hatalmas freskóval emlékeznek meg ausztrál tisztelői.

Az éjszakai parkok védőszentjeként ábrázolt Szent George freskója a 40 hektáros Sydney Park bejáratához vezető út mellett óvja a népet. A szentek ikonográfiájának megfelelően decens reverendában ábrázolt George Michael fejét a szivárvány színeiben játszó glória övezi, nyakában szintén szivárványos stóla, áldásosztásra emelt kezében füves cigi, másikban egy doboz poppers.

 

 

Az elsőre talán furcsának tűnő koncepció nem légből kapott. George Michael nem csinált belőle titkot, hogy kannabiszt használ, az évek során azonban többször is befolyásoltság alatt ült volán mögé. Nyíltan beszélt arról is, hogy látogatja a londoni otthona közelében lévő Hampstead Heath parkot, ami meleg és biszexuális férfiak találkozóhelyének is számít.

A falfestmény egy helyi alkotó, Scott Marsh és a Stereogamous csoport közös munkája. Közleményük szerint emléket kívántak állítani az énekesnek, ami előtt tisztelői összegyűlhetnek.

“A Szent George koncepció a legmegfelelőbb. Hiszen ő egy meleg angyal volt.”

 

George Michael – American Angel (Audio)

George Michael – American Angel (Audio) Listen on Spotify – http://smarturl.it/Greatest_Hits Listen on Apple Music – http://smarturl.it/GeorgeEssentials Amaz…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb