Hírek

Százezrek keresték idén Donald Trumpot PornHubon

Közzétette a 2018-ról szóló legérdekesebb statisztikai adatait a PornHub online pornószolgáltató oldal és mint minden évben, ezúttal is bőven akad csemegézni való a számok között!

Talán a legtanulságosabb – és egyben egyik leggusztustalanabb – részlet, hogy az Amerikai Egyesült Államok Elnöke, Donald Trump úgy tűnik az intim pillanatok során is ott jár némelyek gondolatában. Idén több, mint 300 ezer alkalommal kerestek rá PornHubon, bár ezzel családon belül is csak a második helyen kullog, hisz felesége, az egykori szupermodell Melania Trump dupla ennyi keresést tudhat magáénak.

Mike Pence alelnök és Donald Trump elnök – közöttük pedig az elnök felesége, Melania Trump

Mivel magyarázza mindezt Laurie Betito, a PornHub Sexual Wellness Centre igazgatója? “Az ilyen és ehhez hasonló keresések azt mutatják, hogy az emberek nem kizárólag szexuális éhségük kielégítése céljából keresik fel az oldalt, hanem hogy egy másfajta szemszögből is információt szerezzenek valamiről, ami egyébként is érdekli őket.

A számadatokból kiderül továbbá, hogy világszerte, de az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Afrikában és Ausztráliában is a legnépszerűbb keresőszó a leszbikus volt. Ennek oka, hogy sok nő is előszeretettel néz olyan pornófilmet, amelyekben csak nők szerepelnek.

A meleg és biszexuális férfiak körében a koreai volt a legnépszerűbb keresőszó, míg a japán a második. E kettő maga mögé utasította a fekete, daddy, heteró, ázsiai és nyunyó (twink) kifejezéseket.

Aki további érdekes részletekre kíváncsi, maga is áttekintheti a PornHub éves összefoglalóját a honlapjukon.

Previous post

Egy férfi ellopta lánya iskolájából az LMBTQ plakátot, mert illegálisnak találta

Next post

Szenzáció lett a tudatosan macivá alakuló meleg férfi