Kultúra

Szavazz idén is a legjobb melegbarát helyre!

Idén negyedszer kerül megrendezésre az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák, bárok és partiszervezők versenye, ráadásul az eredményeket nem más, mint maga Wossala Rozina és tökéletes kiegészítő párja Pimaszúr (aka Papp Gergő) prezentálja június 12-én, egy ingyenes díjátadó buli keretein belül a Pontoonon.

 

 

A szervezők nem titkolt célja, hogy legalább egy évben egyszer összehozzák a budapesti vendéglátósokat, és egy hatalmas, kötetlen buli keretein belül ünnepeljék egymást – magukat. A Budapest Nightlife Awards róluk szól: az italpultok mögött állókról, a tánctereket megtöltő fellépőkről és djk-ről, a kábelek és hangfalak őreiről, az irodákban veszettül agyaló szervezőkről.  Van mit köszönni nekik, hiszen mindnyájan nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, és ahhoz, hogy fővárosunk közkedvelt úti céllá váljon a külföldiek körében is.

A Budapest Nightlife Awards  – melynek névadó szponzora a Heineken – lehetőséget ad a budapesti éjszakai élet hű szerelmeseinek, hogy kedvenc helyeiket idén is a dobogóra juttassák, majd együtt ünnepeljenek velük. A helyek idén 13 kategóriában nevezhettek (legjobb bár, legjobb koktélbár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ program helyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál) – a közönség pedig a www.bpna.hu oldalon szavazhat kategóriánként a három legkedvesebb helyére, 1 hónapon keresztül, április 8-tól egészen május 8. éjfélig. A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a nevező hely feladata pedig mindössze annyi, hogy megmozgassa, szavazásra buzdítsa közönségét. A tavalyi versenyre mintegy 180 hely nevezett, a közönség pedig több, mint 20.000 voksot adott le, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ez a szám folyamatosan növekszik.

A szavazási időszak lezárultával a szervezők május 15-én, szerda este egy ingyenes díjátadó keretén belül hirdetik ki az eredményt a Pontoonon, és adják át minden kategóriában a nyerteseknek az egy évig érvényes Budapest Nightlife Awards díjat.

 

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 

A BPNA 2019 díjátadó Facebook-eseménye:

 

Bpna’19 Díjátadó

Music event in Budapest, Hungary by Budapest Nightlife and 4 others on Wednesday, June 12 2019 with 457 people interested and 231 people going. 8 posts…

 

Instagram:

 

https://www.instagram.com/budapestnightlifeawards/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb