Hírek

Szavazata leadása után döbbent rá a homofób nő, hogy meleg a nyíltan meleg elnökjelölt

Az amerikai elnökválasztás szimbolikus nyitányaként Iowában megtörtént a demokrata elnökválasztási időszakot indító kaukusz. Egy nő azonban váratlan homofób kirohanásba kezdett, amikor a szavazata leadása után megtudta, hogy Pete Buttigieg – akire a voksát adta – meleg.

 

Egy immár volt Buttigieg szavazó.

 

„Szóval azt mondja, hogy azonos nemű párja van?” – érkezett a kérdés a nőtől.

„Igen, és össze is házasodtak” – világosította fel az egyik szavazatszámláló.

„Nos, akkor én nem akarok ilyen embert látni a Fehér Házban. Visszakaphatnám a szavazatomat?”

A szavazatát visszakövetelő homofób nő teljesen elképedt a számára újnak minősülő információtól, de a szavazatszámláló megpróbálta oldani a beszélgetésük közben kialakult feszültséget, és reménykedett benne, hogy ezzel sikerül lecsillapítania beszédpartnerét:

„Az egésznek az a lényege, hogy ő is egy emberi lény, nem igaz? Ugyanúgy, ahogy ön és én, és egyáltalán nem kellene számítania, hogy meleg-e vagy sem.”

„Nos, remélem, olvassa a Bibliát” – válaszolta erre a nő, aki úgy tűnik, nemcsak arról nem tudott, hogy Buttigieg meleg, és boldog házasságban él férjével, hanem az is elkerülte a figyelmét, hogy az elnökjelölt fontos szerepet szánt keresztény hitének a kampánya során – írja az LGBTQ Nation.

Továbbra is hitetlenkedve tette fel azt a kérdést is: hogyhogy eddig még soha nem beszélt erről senki? Erre a szavazatszámlálónak igazán egyszerű válasza volt: „Ez köztudott tény.”

 

 

Ezek szerint a szavazónak elkerülte a figyelmét, amikor Buttigieg a nyilvánosság előtt csókolta meg a férjét, Chastent, akivel a Time címlapjára is kerültek, vagy amikor előbújásáról mesélt az interjúkban. Legutóbb Pete Buttigieg-nek azzal is meg kellett küzdenie a médiában, hogy egyesek szerint „túl meleg” ahhoz, hogy elnök legyen, míg akadtak, akik szerint nem ő a megfelelő meleg jelölt az elnöki posztra, az LMBTQ-média számára pedig éppenhogy nem elég meleg.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin