Életmód

Szamosi Zsófia: „Turkálóban vásárolni maga a relaxáció”

Az Oscar díjjal jutalmazott Mindenki című film főszereplője szívesen húz kinyúlt mackónadrágot, ha a filmbeli vagy színdarabbeli karaktere azt kívánja meg. A hétköznapokban pedig leginkább az időtállóságra törekszik ruhatára darabjainak kiválasztásakor. Szamosi Zsófia Szegedi Kata kollekciójából választott magának outfit-et az április 28-i ELLE Fashion Show-ra.

Nagyon szeretem, hogy sok ruhám van, és ezeket kedvemre variálhatom” – mondta a színésznő. „Akár turkálóban, akár designer üzletben vásárolok – ami egyébként az egész gardróbomat meghatározza – törekszem arra, hogy valamilyen szempontból különleges darabot válasszak. Vagy legyen nagyon olcsó, nagyon kényelmes és ettől nagyon extra, vagy méregdrágán rendkívüli. Középszerű darabok nem igen kapnak helyet a szekrényemben. A brutál konzervatív, jó minőségű örök alapdarabok és a designer kreációk jól megférnek a hosszú évek alatt kialakított kollekciómban.

Benus Dániel, Szegedi Kata stúdiójának vezetője szerint a Jászai Mari-díjas színésznő arisztokratikus megjelenése és arcvonásai révén bármilyen ruhát élettel tud megtölteni, legyen az akár egy klasszikus, akár egy extrém look.

A neoprén koktélruha is remekül mutatott Zsófia kitűnő alakján, de végül egy korallszínű overáll mellett döntött, ami biztosan vonzza majd a tekinteteket a jövő pénteki Fashion Show VIP estjén” – tette hozzá a tervező.

Nagyon szeretem a nagyszabású estélyeket, de nagyon igaz a mondás: a szépségért, illetve a csillogásért meg kell szenvedni. Az Oscar gála nyolc órás programját követően megváltás volt például levenni a tűsarkú szandálomat” – folytatta nevetve a színésznő. „A hétköznapokban azért azontúl, hogy valami jól áll, a komfort is nagyon fontos. Egy-egy próbákkal, forgatásokkal teli, felfokozott időszakban pedig igazi kikapcsolódást jelent nekem egy turkálóban eltöltött óra. Átválogatni azt a rengeteg ruhát, tökéletes relaxáció, csak ajánlani tudom.

Áprilisban Párizs újra Budapestre költözik! Az Elle az idén ötödik alkalommal mutatja be francia és magyar tervezők munkáit. Az április 28-29-i rendezvény ez alkalommal a jövő jegyében zajlik majd a Millenáris B épületében.

Previous post

Döntött a bíróság: A külföldön kötött azonos nemű házasságokat itthon is el kell ismerni bejegyzett élettársi kapcsolatként

Next post

Tel-Aviv, a melegek metropolisza