Nagyvilág

Szájer egy szivárványszínű kötött sapkában ereszkedett az ereszen

További részletek kerülnek napvilágra egy belga televíziós riport jóvoltából Szájer József volt európai parlamenti képviselő tavaly évvégi meleg szexpartis sztorijával kapcsolatban.

Mint ismert, a fideszes politikus november 27-én, péntek este egy körülbelül 25 fős, férfiakból álló orgián vett részt Brüsszelben. Miután a rendőrök megjelentek, az ereszcsatornán próbált menekülni, ám igazoltatták és táskájában drogot találtak – Szájer tagadta, hogy az ecstasy az övé lenne, szerinte mások csempészték oda. Az eseményre a Belgiumban akkor hatályban lévő kijárási és gyülekezési korlátozás ellenére került sor.

 

A fotó illusztráció | Forrás: Hárosi Gábor Facebook-oldala

 

A VTM csatorna filmjéből kiderül, hogy a férfira a rendőrök figyelmét egy járókelő hívta fel, aki látta, hogy az illető lemászott az ereszen és azt gondolta, hogy egy tolvajjal van dolga. Ezekkel a rendőrökkel volt a csatorna stábja is, amelynek filmjéből már előzetest hozott nyilvánosságra a Het Laatste Nieuws.

Az Eurológus beszámolója szerint a felvételen az látható, hogy több rendőr veszi körül az utcán az elfogott férfit, akit terpeszben, felemelt kézzel a falhoz állítottak, megmotozták és kikérdezték. A Szájerként azonosított férfin melegítőnadrág, sötét kabát és szivárványszínű kötött sapka volt. Megkérdezték tőle, hogy szüksége van-e mentőre, mert kisebb sérülést szenvedett bal kezén menekülés közben, de a képviselő nemleges választ adott, majd tájékoztatták arról, hogy el fognak menni a lakására, valószínűeg azért, hogy iratokkal is igazolni tudja magát.

A riport Szájer Józsefet a “jobboldali nacionalista párt” európai parlamenti képviselőjének nevezi, aki ellenezte a melegek és leszbikus egyenlő jogait, valamint Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasa.

 

Így reagált a magyar mémvilág a Szájer-ügyre

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb