Színes

Szabadságvesztésre ítélték a férfit, aki 10 éven át meleg szomszédjai kertjébe ürített

A The Smoking Gun szerezte meg azt a rendőrségi jelentést, miszerint egy 59 éves férfi, az ohiói Matthew Guyette egy kora reggelen azért hívta a hatóságot, mert észrevett egy férfit, aki a férjével közös otthonuk előtt a bokorban guggolt.

A rendőrség hamarosan felkereste Jerry Detricket, egy 70 éves, magát “Trump-hívőnek” valló férfit, aki ragaszkodott hozzá, hogy nem a székletét ürítette az udvaron, csupán vizelt. Mikor már engedték volna el, úgy döntött, bevallja, hogy “többször, ismeretlen időpontban” ürített is a meleg pár kertjében.

Jerry azt is elmondta, hogy azért teszi ezt, mert a lakók demokraták és Joe Bident támogatják, ő pedig kijelentette, hogy Trump embere” – hangsúlyozza a jelentés. “Ez arra enged következtetni, hogy az incidens politikai indíttatású“.

Aznap, amikor Detricket letartóztatták, Guyette a következőt osztotta meg Facebookon: “Eseménydús kora reggel. Végre elkaptuk a férfit, aki az elmúlt 10 évben rendszeresen az előkertünkbe sz*rt“. Detricket a bíróság végül 20 nap elzárásra és 30 óra közmunkára ítélte, valamint kötelezte, hogy írjon bocsánatkérő levelet, és fizessen 232 dollár bírságot és bírósági költséget.

A bíróság által elrendelt bocsánatkérő levélben Jerry Detrick azt mondta a párnak, hogy nem azért kakilt a kertjükbe, mert melegek, hanem csak azért, mert demokraták. “Először is hadd mondjam el, hogy rendkívül sajnálom, amit tettem. Tisztában vagyok vele, hogy megbocsáthatatlan. Tisztában vagyok vele, hogy az azonos nemű pároknak rendkívül óvatosnak kell lenniük azzal kapcsolatban, hogyan fogadják el őket abban a közösségben, ahol élnek. Hadd mondjam el, hogy nem tudtam, hogy melegek vagytok.”

Detrick hozzátette: “Keresztény családban nőttem fel, és jobban kellett volna tudnom, mi helyes. Tudom, hogy a családom nagyon csalódott bennem. Örökké folt marad a hírnevemen abban a közösségben, ahol születtem és felnőttem.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb