Hírek

Svédasztal és koktél a moziban? Jöhet!

A Magyarországon immár több mint 20 éve működő Cinema City 2018. február 13-án a rendkívül gyors felújítási munkálatok után újra megnyitotta a Cinema City Aréna Szerencsejáték VIP részt. De hogy lehet a VIP még VIP-ibb? Erre kerestük a választ.

A svédasztaltól!
A látogatók számára az egyik legszembetűnőbb változás a bisztró hangulatú lobbyban, hogy a korábbi pult eltűnt és ezentúl svédasztalos rendszerben válogathatunk a korlátlanul fogyasztható ételek és italok közül. Vagyis mostantól valóban szégyentelenül sok popcornt vagy nachóst vihetünk be a filmre – mellesleg mostantól csak ezeket!

Az alkoholttól!
Persze van, ami marad a régiben. Például az alkoholfogyasztás lehetősége, köztük a remek koktélok is, amiket a személyzettől rendelhetünk meg. Persze azért óvatosan!

Új ételkínálat, jöhet a három fogasos menü!
Teljesen megújult az ételkínálat is. A szicíliai séf által megálmodott ételek helyben és frissen készülnek el a nézők érkezése előtti utolsó pillanatban, ezzel biztosítva azok frissességét. A séf figyelt arra, hogy mindenki megtalálja a kedvére való ételt, amit a mozi kezdete előtt el tud fogyasztani. Az ételkínálat szezonálisan változik és várhatók tematikus estek is, amikor a rendes kínálaton kívül lesznek speciális fogások is.

A designtól!
A 176 férőhelyes mozi termeiben minden széket újakra cseréltek. A belső terek teljesen átalakultak: sötét színárnyalatok és játék a fényekkel jellemzik a helyszínt, a design a fa felületeknek és a bútorzatnak köszönhetően modern és letisztult lett.

 

Ilyen volt:

 

Ilyen lett:

A Cinema City Arénában nemcsak a VIP részt érinti a felújítás, hanem a mozi többi termét is, ezekben folyamatosan zajlanak a szék és kárpitcserék, illetve a büfé részt is hamarosan bővíteni fognak. Az országban lévő többi mozijukban is történnek fejlesztések, emellett márciusban Debrecenben megnyílik a 4DX mozi.
A Cinema City üzemeltető CineWorld hálózatában 12 VIP mozi van, mindközül a Cinema City Aréna Szerencsejáték VIP a leglátogatottabb.

Szerző: Bámli Zoltán

 

Previous post

Once Imagined Hungarian Tradition Now Brought to Life

Next post

Monogám párkapcsolatot és házasságot akar a fiatal melegek nagy része