Kultúra

STRAND fesztivál Zamárdiban világsztárokkal!

Ötödik alkalommal jelentkezik a STRAND Fesztivál a már megszokott helyén Zamárdiban 2017. augusztus 23–26. között. A MOL Nagyon Balaton programsorozat legjelentősebb záróeseménye világsztárokat sorakoztat fel. A You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és a Vigiland is érkezik a korábban már bejelentett Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és a legfontosabb hazai koncertkínálat mellé. 

Augusztus utolsó hétvégéjén a STRAND Fesztivál Nagyszínpadára érkezik a brit You Me at Six legénysége, akik gitárcentrikus zenéjükkel egyszerre idézik meg a popos dallamokat és a zúzósabb riffeket. Várhatóan az idén megjelent, ötödik nagylemezüket és korábbi slágereiket is felidézik majd Zamárdiban. Az EDM-house vonalat erősíti a tizenéves kora ellenére számos díjjal kitüntetett norvég DJ-producer, Alan Walker, aki a Petőfi mellett szinte az összes jelentős zenei adó kedvence. Energikus, élő produkcióval mutatkozik be a közönségkedvenc Wilkinson.

Rockstar Photographers! www.facebook.com/festivalphotographers

Berlin nyüzsgő elektronikus zenei közegéből jön a rendkívül sokoldalú Alle Farben, a svéd house-színteret pedig a Vigiland képviseli majd. A páratlan hanggal megáldott John Newmant, a magyar közönség előtt már többször nagy sikerrel bizonyító 26 éves angol dalszerző-énekest 2012 májusában ismerte meg az egész világ a Rudimental drum’n’bass himnuszán, a Feel the Love-on keresztül. A bemutatkozó lemezét felvezető Love Me Again végigtarolta a slágerlistákat, majd a hatalmas kritikai sikert arató Trouble után tavaly októberben megjelent második nagylemeze, a Revolve is.  

A két nagyszínpad részletes programját megtaláljátok a www.strandfesztival.com oldalon.

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiváljának felhozataláról már tudjuk, hogy idén is igazán komoly világsztár kínálattal kényezteti közönségét. A külföldi sztárok mellett a leginkább várt hazai bandák és előadók szinte kivétel nélkül jelen lesznek a MOL Nagyon Balaton egyik legjelentősebb záróeseményén.

Previous post

Transzneműként álmodta újjá kedvenc Disney-hőseinket egy amerikai művész

Next post

Fotósorozat: Meleg stewardokkal a világ körül