ÉletmódUtazás

Sport Island 2018 – Egy sziget a melegeknek

 

A Sport Island az LMBTQ közösség azon tagjai számára tökéletes nyarálási célpont, akik utazni is szeretnek és egyben a sport szerelmesei is.

Szeptember 2-9. között a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarotén minden a sportról fog szólni. A belga nemzeti úszóválogatott egykori tagja, Philippe De Wulf, valamint az LMBTQ utazási specialista Frederick Boutry által megálmodott Sport Island luxuskörülmények között kínál mindent az edzéstervektől a fitneszen és a táplálkozáson át a pihenésig és szórakozásig.

“A közösség tagjai szeretnek utazni, új emberekkel megismerkedni, felfedezni új úti célokat, főleg, ha azok melegbarát helyek. Mára bejáratott és színvonalas programok várnak minket, legyen szó fesztiválokról, partikról vagy épp tematikus hajóutakról. Mindegyik csodás élményeket kínál, de mi szerettünk volna alternatívát nyújtani az LMBTQ utazóknak – olyat, amivel egyszerre tudnak a saját egészségükre is fókuszálni” – mondta Boutry. De Wulf szerint a Sport Islandon mindenki megtalálja a számítását. Aki egyedül érkezik, megismerkedhet új emberekkel; a párok számára aktív pihenést kínál a sziget, a barátok és csapattársak pedig itt közösen tudnak edzeni.

Profi edzők várják a testmozgást választókat, akik negyven sportág közül válogathatnak, mint például a kerékpározás, úszás, tenisz, jóga, labdajátékok, szörf vagy éppen a golf. Az biztos, hogy a Sport Island nem a nyugágyban henyélésről fog szólni. Bővebb infókat a hivatalos honlapon lehet találni.

 

 

Previous post

Összeházasodott az orosz meleg pár, erre megostromolták a rendőrök a lakásukat

Next post

Holnap Győrben is látható lesz a meleg fiú története a Vaskakasban