ÉletmódSzépség-egészség

Speedfitness, a módszer, amellyel gyorsan és látványosan formába lendülhetsz

Manapság az idő még értékesebbé vált, mint valaha, és mivel mindenki a legjobb formájában szeretne lenni, így ha látványos eredményt szeretnénk elérni hagyományos kardió- és súlyzós edzésekkel, akkor azok bizony órákat „rabolnak” el zsúfolt napjainkból. Erre kínál megoldást a Silhouette speedfitness alakformáló stúdió, ahol akár heti 2×20 perces speedfitness edzéssel formába hozhatod magadat.

A rendelkezésre álló többéves tapasztalatok és vélemények alapján a piacon lévő EMS (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) technológiával működő edzések közül a speedfitness a leghatékonyabb. Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. Így a technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, melyek nemcsak az élsport és a rehabilitáció, hanem a szabadidős sportok területén is szélesebb körben elterjedtek, mivel mellékhatások nélküli megoldást jelentenek egy sor mindannyiunk számára fontos cél elérésében.

eq1q2776

Az EMS készülékek legújabb generációja, így a speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mely nemcsak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be a munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és az ízületeket megterhelnénk.

Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő csípős pontok. A speedfitness garantálja, hogy edzésed nemcsak eredményes, hanem élvezetes is lesz! Innovatív működése révén, ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a speedfitness egyaránt edzi a látható és a mélyen fekvő izmokat. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével is erősíthetjük a hatást, vagy kardiógéppel is kombinálhatjuk a kívánt 20 perces edzésprogramot.

silhouette-logo

Rövid időn belül látható és érezhető sikereket fogsz elérni képzett edzőinkkel. De hogy mit is kínál a Silhouette speedfitness?

  • Hatékony izomépítést: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak megfelel.
  • Ín és ízület kímélését: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik.
  • Extrém rövid ideig tartó edzést: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást érjük el, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport.
  • Zsírégetést, zsírszövet-csökkenést: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is.
  • Kötőszövetek vérellátottságának javulását, cellulit tüneteinek és okainak csökkenését, vér- és nyirokkeringés fokozását.
  • Izombeli hiányok és diszbalansziák kiegyenlítését.
  • Jobb közérzet kialakulását: stresszhormon-szint csökkenését és boldogsághormon-szint növekedését.
  • Deréktáji fájdalmak kezelését: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítését.
  • Vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödését, szülés utáni rehabilitációt.
  • Teljesítményfokozást sportolóknak: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság növelése.

eq1q2916

Amennyiben részt vettél már más elektromos izomstimulációs edzésen, és nem tartottad elég hatékonynak és eredményesnek, akkor próbáld ki nálunk a speedfitnesst! Belvárosi stúdiónkban kellemes környezetben, képzett edzőkkel várunk Téged is. Nem kell hoznod semmit az edzésre, a személyi edző csak Veled foglalkozik! Az edzőruhát, törölközőt, edzés előtti izotóniás italt, edzés utáni fehérje shake-et és a kulturált zuhanyzási lehetőséget is mi biztosítjuk. Ugorj be hozzánk egy edzésre és kb. 45 perc múlva már mehetsz is tovább! Velünk több időd marad jól kinézni és ezt másoknak is megmutathatod!

Silhouette speedfitness alakformáló stúdió

www.silhouette.sport.hu

hirdetés
Previous post

Pucéran pancsoló olimpikon a tóban

Next post

A román alkotmánybíróság ma dönt az azonos neműek házasságának elismeréséről