Kultúra

Sorozat formájában tér vissza a Kszi, Simon

 

Hatalmas sikernek örvendhetett a 2018-as Kszi, Simon, és a streamingpiac legújabb versenyzője, a Disney+ máris úgy döntött, sorozatot készít belőle. A sorozat azonban a Pink News cikke szerint nem éppen Simon életének folytatását szeretné elénk tárni, hanem egy másik szereplő jövőjét mutatná be a regény második része alapján.

Becky Albertally 2015-ben adta ki Simon és a Homo sapiens-lobbit, következő műve pedig 2018-ban került a könyvesboltok polcaira Leah on the Offbeat címmel, melyet egyelőre még nem fordítottak le magyar nyelvre. Azt azonban tudjuk, hogy a történet Simon Spier legjobb barátjának, Leah-nak a hétköznapjaira fókuszál, miközben a biszexuális tinilány igyekszik megbirkózni a barátsággal, önbizalommal, saját testképével és a szerelemmel.

Bár mindez remekül hangzik, akik beleszerettek a 2018-as film szereplőgárdájába, csalódniuk kell majd, hiszen a Disney+ sorozata új színészeket szerződtet a produkcióhoz, így sem Nick Robinsonnal, sem a Tizenhárom okom volt sztárjával, Katherine Langforddal nem fogunk találkozni.

Kíváncsian várjuk, vajon a sorozat is legalább akkora hatással lesz-e az emberekre, mint filmes elődje. A Kszi, Simon hatására ugyanis a főszereplő, Nick Robinson testvére melegként coming outolt, míg kollégája, Keiynan Lonsdale biszexuálisként bújt elő.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb