HírekPride

Soha ennyien nem voltak még a Tokió Pride-on

Bár közvélemény-kutatások szerint a japánok többsége évek óta támogatja az azonos neműek házasságát, a konzervatív ázsiai szigetország mégis lassan halad előre a jogérvényesítésében. Ennek tudatában fontos eredmény, hogy Tokióban idén hetedik alkalommal rendeztek pride-ot.

A kilenc napos rendezvénysorozatra, amelynek az „Egyenlőség a szerelemben” volt a jelmondata, több, mint 150 ezren látogattak ki. Ez abszolút rekordnak számít. Május hatodikán vasárnap a zárófelvonuláson, amelynek a Yoyogi Park adott otthont, hétezer ember vett részt. A tömegben feltűntek egyesületek, cégek, helyi önkormányzati politikusok, de parlamenti pártok képviselői is a kormány és ellenzék oldaláról egyaránt.

Íme néhány kedvcsináló videó és fotó:

No Title

No Description

No Title

trp2018 #東京レインボープライド #tokyorainbowpride pic.twitter.com/Z73s4rT4pc

#tokyorainbowpride 2018 #lgbt #dragqueen #gogoboy #poledancer

Reiko_Shibata (@rachel___sugandy) által megosztott bejegyzés,

No Title

trp2018 #東京レインボープライド #tokyorainbowpride pic.twitter.com/DWrkk9FdEf

No Title

Tokyo Rainbow Pride in Shibuya.Meiji Avenue shops also cooperated with window display as rainbow design. C’est cool. #tokyorainbowpride pic.twitter.com/LcpuPEarsv

No Title

trp2018 #東京レインボープライド #tokyorainbowpride pic.twitter.com/2hfQJruNuR

Aki szívesen nézne további fotókat japán fesztiválokról, azoknak melegen ajánljuk a szintén évente megrendezésre kerülő péniszfesztiválról készített képes beszámolónkat.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin