Életmód

SnowGay Weekend – Spanyolország legnagyobb havas eseménye melegeknek

Nem lehet okunk panaszra, ha valamilyen LMBTQ eseménnyel szeretnénk egybekötni a nyaralásunkat vagy hétvégi kirándulásainkat, hiszen most már Európa-szerte nagyon sok lehetőség kínálkozik. A pride-eseményeken és a különböző karneválokon túl egyre több cruise hajó is vár minket, továbbá egyre népszerűbbek a téli események, ezen belül is a téli sport szerelmeseit váró 4-5 napos rendezvények.

Talán kevesen gondolják elsőre, hogy éppen Spanyolországba mennének síelni vagy snowboardozni, pedig az Ibériai-félsziget hegyei számtalan lehetőséget kínálnak.

 

 

A Barcelonától észak-nyugatra, a Pireneusokban található Lleida megye síparadicsoma, Boí Taüll jövő év márciusában, a SnowGay Weekend eseményen várja a téli sportok meleg szerelmeseit. Természetesen azoknak sem kell csüggedniük, akik nem tudnak síelni, ugyanis számtalan program kínálkozik mindenkinek március 5–8. között a havas csúcsok között.

A négynapos eseményen természetesen minden nap lehetőségünk van síelni: az 550 hektáron elterülő, negyvenhárom, különböző szintű (5 zöld, 4 kék, 20 piros és 14 fekete) sípálya a Pireneusok 2700 méteres magasságából indul. A feljutáshoz 11 lift áll a rendelkezésünkre. Nem kell profi síelőnek lenni ahhoz, hogy élvezzük a SnowGay Weekendet, hiszen a kezdőket minden nap síoktatás várja, és természetesen sífelszerelést is tudunk bérelni a helyszínen. Aki pedig meg szeretné örökíteni a lesiklását, annak GoPro-kölcsönzésre is lehetősége nyílik. Kijelenthetjük, hogy full service vár minket a SnowGay Weekenden.

 

 

Persze az is kérdés, hogy mit csináljunk, ha éppen nem akarunk síelni, de egy ilyen eseményen ez nem lehet kérdés: minden nap különböző programok várnak minket, így azok is elüthetik az időt, akik épp nem csúszni szeretnének. Például ismerkedéssel, amit akár a szállodai spa-ban is megtehetünk.

Esténként természetesen a szórakozásé lesz a főszerep, így unatkozni biztosan nem fogunk, hiszen karaoke, DJ-session, bingo és színházi este – bár ez utóbbihoz lehetséges, hogy kellene fog némi spanyol nyelvtudás – várnak minket.

Ha pedig esetleg egyedül mennél, akkor érdemes felkeresni a SnowGay Weekend Facebook-csoportját, ahol szobatársakat találhatsz, és utána ki tudja? Bármi megtörténhet ezen a havas, meleg eseményen.

Erdei Zsolt

További információért keressétek a SnowGay Weekend weboldalát.

www.snowgayweekend.com

Humen kedvezmények:

Novemberben: HUMEN10 – 10% kedvezmény

Decemberben: HUMEN5 – 5% kedvezmény

Previous post

Youtube videó miatt kap halálos fenyegetéseket egy meleg orosz férfi

Next post

Taylor Swiftet előadva bújt elő keresztény iskolájában egy meleg fiú