Színes

Sisi a császár egyenruhájában és Ferenc József a neje báli ruhájában

A német RTL+ kínálatában mától érhető el az új Sisi-sorozat Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével. A hivatalos ajánló szerint a sorozat egy olyan fiatal nő életét mutatja be, aki császárnéként történelmet írt, a mozifilmekkel együtt pedig legendává vált.

“Két fiatal szerelmi története személyes vágyak és politikai kényszerek, hatalom és kiszolgáltatottság között. Ausztria-Magyarország Erzsébetje, akit Sisi néven Európa legszebb asszonyaként emlegettek, szembeszállt a merev udvari szokásokkal, és tudta, hogyan használja külsejében rejlő erejét saját maga és elvei érdekében. A másik oldalon férje, I. Ferenc József a korona terhét viselve szokatlan szövetségesre talált Sisiben.”

Itthon napokkal a németországi premiert követően, Magyarországon elsőként az RTL Most+-on látható majd a hatrészes vadonatúj történelmi sorozat. Az első három epizód december 17-én került a kínálatba, a teljes évad pedig december 24-től elérhető az RTL Magyarország prémium digitális platformján.

 

 

A sorozatban Sisi megformálója Dominique Devenport, Ferenc Józsefet pedig a nyíltan meleg német színész, Jannik Schümann alakítja. A forgatások idején a páros több komolytalan fotót is készített egymásról, amit a közösségi médiában is megosztottak, a legvagányabb azonban talán éppen az a cross-dresser beállítás, ahol Devenport a császár egyenruhájában és Schümann pedig báli ruhájában pózol a kameráknak:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jannik Schümann (@jannik.schuemann) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb