Hírek

Shawn Mendes végre elárulta, meleg-e!

Vannak témák, amelyek rendre felbukkannak a közösségi médiában és az internet-felhasználók előszeretettel csámcsognak rajta. Az egyik ilyen slágerkérdés a popsztár Shawn Mendes szexuális orientációja, amely szemmel láthatóan nemcsak a melegközösséget tartja lázban.

Mi is nagy rajongói vagyunk a fiatalembernek, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az idei Sziget Fesztiválon interjút készítettünk vele munkásságáról, szerelemről és sok minden másról, amely teljes terjedelmében már online is olvasható:

 

„A boldogsághoz és a sikerhez is őszintének kell lennünk” – Shawn Mendes, a vérbeli popsztár

 

Nemrég a nagy múltú Rolling Stone beszélgetett vele és a tinédzser lányok és fiúk ikonja ezúttal sem menekülhetett a téma elől: meleg-e? “Mondanám, hogy nem érdekel, de az nem lenne igaz. Öt éve tornyosul már előttem ez a dolog arról, hogy meleg vagyok-e.” Twitter, Facebook, Instagram, YouTube – mind tele van fényképekkel, videókkal, amelyek a popsztár mozdulatait, hangját, megjelenését vizsgálva elemzik őt.

A szívem mélyén úgy érzem meg kell jelennem a nyilvánosság előtt valakivel, egy lánnyal, hogy bizonyítsam az embereknek, nem vagyok meleg. Még akkor is, ha tudom, hogy az sem lenne rossz dolog. De egy részem mégis azt gondolja, hogy az. És gyűlölöm ezt a részemet.” Mendes 2016-ban még YouTube-ra is feltöltött egy videót, amelyben bizonygatja, hogy nem meleg.

 

Shawn Mendes a Rolling Stone címlapján

 

Úgy érezte bizonyítania kell, hogy nem, ő nem meleg és nem, nem azért tagadja, mert fél az előbújástól. De egyáltalán kit érdekel, hogy a fiúk, vagy a lányok érdeklik, miközben a lényeg az, hogy a dalait és dalszövegeit szeressék az emberek? A videó azóta is több csatornán megtekinthető.

MAGCON Polls™ on Twitter

SHAWN MENDES IS GAY? THIS IS HIS ANSWER. https://t.co/lfvnlbCoex

Csak olaj volt a tűzre, amikor a több tízmillió követővel rendelkező Taylor Swift feltöltött egy videót, amelyen egy fellépés után épp Shawnt sminkeli.

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

Erről a fiatalember most azt mondta, hogy nagyon nagyon megbánta. Nem lett volna szabad hagynia közzétenni a felvételt, mert csak táptalajt adott a további elméletgyártásnak.

Ettől függetlenül azonban a Rolling Stone-nak is csak azt tudta megerősíteni, amit korábban mindenki másnak is: nem, nem meleg. Sajnos.

Previous post

Hozzáment barátnőjéhez Jackie Chan hajléktalan lánya

Next post

Mostantól Ausztráliában meleg párok is láthatók a jelzőlámpákon!