ÉletmódNyálcsorgató

Shawn Mendes nevére kerestek tavaly a legtöbben a melegpornó oldalon

 

A felnőttfilmes Men.com stúdió közzétette, hogy kik azok, akikre a legtöbbször kerestek náluk tavaly. Az élre a kanadai énekes-szívtipró, Shawn Mendes került, aki ugyan már többször helyretette a spekulációkat, hogy meleg lenne, és időközben Camila Cabellóval is összegabalyodott, de ez láthatóan nem szegte kedvét a meleg pasiknak.

„Bár nyilvánvaló, hogy Shawn Mendes nem szerepel egyetlen videónkban sem, a jelek szerint a felhasználóink saját maguk akarják ellenőrizni, hogy ez így van, ezért ütötték be ennyiszer a nevét Men.com keresőjébe”

– nyilatkozta a cég képviselője. A harmadik helyen az a Justin Bieber végzett, aki szintén nem meleg felnőttfilmekkel keresi a kenyerét, mégis rá – lettek volna – kíváncsiak annyian, hogy az élmezőnyben találta magát. (Ironikus módon a dobogóra egyedül az a tényleg pornós került fel, aki viszont talán az egyetlen a stúdiónál, aki kamerák előtt bármit bevállal, az orális szex kivételével.)

 

 

Justin Bieber egyébként már évek óta dobogós, és a keresletet látva 2016-ban Johnny Rapid főszereplésével le is gyártott a stúdió egy 18-as karikás Justin Bieber-paródiát. A Shawn Mendes-mániát is nyilván rögtön meglovagolják, már be is jelentették, hogy az énekesre távolról és nagyon jó indulattal minimális hasonlóságokat mutató Kaleb Strykerrel fogják – ahogy ígérik – “valóra váltani a fantáziánkat”.

 

 
 

2018-ban Shawn Mendes koncertet adott a Szigeten, a fellépése előtt vele készített interjúnkat itt olvashatjátok.

„A boldogsághoz és a sikerhez is őszintének kell lennünk” – Shawn Mendes, a vérbeli popsztár

 

 

Previous post

Harry herceg a seregben saját maga szerelte le a homofób katonákat

Next post

Halálos fenyegetéseket kapott az LMBTQ-barát apáca