Hírek

Sharon Osbourne biszexuálisként coming out-olt

Az X Factor korábbi zsűritagja a The Talk című talkshow vendége volt, aholt többek között beszélt a szexualitásáról is. Elmondása szerint mindkét nemhez vonzódik, de nővel sosem volt még, és szerinte túl késő, hogy kipróbálja.

sharon_640x345_acf_cropped

Április 21-én az amerikai The Talk című talkshowban éppen a szexualitásról volt szó, az egyik vendég pedig az X Factor korábbi zsűritagja, Sharon Osbourne volt. A 63 éves tévésztár így coming out-olt: „Mindig is azt hittem, hogy mindenki meleg, ugyanúgy mint én. Nem csak egy kicsit vagyok meleg, nagyon is érdekel az, amit elszalasztottam. De már túl késő bepótolni.”

Ms. Osbourne elmondta, sokan még most is azt kérdezgetik tőle, hogy a korábbi főnöke, Simon Cowell  az X Factor atyja titokban meleg-e. Általában azt szokta rá felelni: „Mindig ilyen meleges a légkör körülötte, ami szerintem fantasztikus.”

A tévésztár még 2014-ben beszélt arról, hogy a tévéiparban rengeteg meleg van, csak éppen nem coming out-oltak, és sokan álcaként használják a nőket. „Ők hazugságban élnek. Nem ítélem el őket, de szomorú, hogy embereknek ezt kell csinálniuk, és nincsen hozzá erejük és bátorságuk, hogy úgy éljenek, ahogy nekik elrendeltetett.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin