Kultúra

Same-Sex Swing – Nem a táncpartner neme számít

Íme a bizonyíték, hogy nem számít, milyen nemű a táncpartner, amíg megvan az összhang.

Swing2

Az alábbi videó a Biblioteca Universitaria di Genova épületében készült a Swingin’ Genova Weekend (Winter Edition) keretében. Az előadók Max Pitruzzella és Thomas Blacharz, akik mindketten profi táncosok.

AMAZING DUET – Max Pitruzzella and Thomas Blacharz – Swingin’ Genova

Amazing duet during the Swingin’ Genova Weekend – Winter Edition – at Biblioteca Universitaria di Genova – February 27th, 2016. Stars: Max Pitruzzella and Th…

Max és Thomas nem először alkotnak egy párt a táncparketten. A francai származású Max (ő a páros magasabb, szakállas tagja) Montreálban oktat egy tánciskolában, a swing népszerűsítésén dolgozik, és számos rangos táncversenyt nyert már pályafutása során. Thomas (kizárásos alapon a páros alacsonyabb, nem szakállas tagja) szintén francia, és a világ egyik legtehetségesebb lindy-hop táncosának számít. Bár az életben nem alkotnak egy párt, a parketten tökéletes az összhang.

LHAIF 2013 – Max Pitruzzella & Thomas Blacharz “Love Me Or Leave Me”

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 

Move Your Bottom 2015 – Max & Thomas

International Lindy Hop Workshop in Valencia (Spain) – March 2015 Max Pitruzzella & Thomas Blacharz www.moveyourbottom.com www.blackbottom.es www.moveyourbot…

 

Haladóknak csoportosan is lehet:

LHAIF 2013 – Max Pitruzzella, Thomas Blacharz, Juan Villafañe, Ernesto Biggeri, Ricky Biggeri.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb