Hírek

Senkinek nem kell Ellen DeGeneres eladó otthona

Ellen DeGeneres közismert költözési és lakberendezési szenvedélyéről. Ezért is volt szokatlan tőle, hogy az elmúlt években ő és felesége, Portia Di Rossi színésznő ugyanabban a kaliforniai házban élt, bármi mozgolódás nélkül.

Idén márciusban aztán kikerült a képzeletbeli eladó tábla az otthonra, de mostanáig nem akadt komoly érdeklődő. Nem véletlen hát, hogy a 45 millió dollárért meghirdetett ház ára visszakúszott 39.5 millió dollárra.

Ellen és felesége, Portia

A kerek húsz évvel ezelőtt előbújó műsorvezető és komika otthona felér egy kacsalábon forgó palotával. A birtokhoz tenisz- és tollaslabda pálya, beltéri és kültéri medence is tartozik. A főépületben többek között hat hálószoba és kilenc kandalló gondoskodnak a kényelemről.

Ez a ház csupa meglepetés. Minden nap más arcát mutatja. A kertek és az olajfák legalább olyan elbűvölőek, mint a belső terek. Az embernek az az érzése van, mintha a házat a körülötte lévő környezetből faragták volna ki. Ősinek érzed, mintha mindig is ott állt volna.” – mesélt róla Ellen.

Íme pár fotó az emlegetett birtokról:

Az eladás oka ismeretlen, de bizonyos, hogy nem anyagiak állnak a háttérben. Műsora, a The Ellen DeGeneres Show tizenötödik évad óta rendületlen népszerűségnek örvend, 28 millió Facebook és 74 millió Twitter-követővel pedig az egyik legnépszerűbb, legtöbbek által figyelemmel kísért televíziós személyiség a világon.

Nem utolsó sorban ő az első beszélgetős műsor házigazda, akinek videói YouTube-on elérték a 10 milliárd feletti össznézettséget.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb