Hírek

Semmit nem ad lottónyereményéből az őt megtagadó gyerekeinek a transz taxisofőr

 

Átszámítva 1 milliárd 400 millió forintot nyert a brit Nemzeti Lottó kaparósorsjegyével az 57 éves Melissa Ede. A taxisofőrként dolgozó hölgy transznemű aktivistaként is tevékenykedik, életéről YouTube-csatornát vezet. Nem mindannapi nyereménye és személye a héten lett nyilvános.

Melissa múlt szombaton egy benzinkúton invesztált a 10 fontos sorsjegybe és már annak örült volna, ha 100 fontot nyer vele. Ehelyett minden idők egyik legnagyobb brit lottónyereményével gazdagodott.

A transz aktivistáról kiderült az is, hogy négy gyermeke van, 19, 29, 30 és 39 évesek. Ők azonban várhatóan semmit nem látnak majd a pénzből, ugyanis évekkel ezelőtt megtagadták apjukat transzneműsége miatt. Még vezetéknevüket is megváltoztatták, hogy semmi ne emlékeztesse őket vér szerinti szülőjükre.

Tudom, hogy kötelességem lenne feltétel nélkül szeretni a gyermekeimet, de kizártak az életükből. Megtagadtak és nem álltak mellettem életem legnehezebb pillanataiban” – tette hozzá Melissa, aki 12 évvel ezelőtt vágott neki a nemkorrekciós műtéteknek és inkább azokkal szeretné élvezni a nyereményt, akikre mindig számíthatott.

Hogy mit tervez a nyereménnyel? El szeretne költözni bérelt lakásából és saját házat, valamint autót venni, illetve rendezni egy szép esküvőt, amely keretében összeházasodik barátnőjével, Rachellel, akivel négy éve vannak együtt.

Nem utolsó sorban pedig szeretné rendbe tetetni fogait. A beavatkozásra korábban adománygyűjtést szervezett volna, a közel másfél milliárd forintnyi nyereménnyel a zsebében azonban erre már nem lesz szüksége.

 

 

Previous post

Hajtóvadászat indult Szaúd-Arábiában egy meleg esküvő résztvevői ellen

Next post

Barberek kezei közé kerültem - Kipróbáltuk a Dandy the Barbert