Hírek

Sellővel és unikornissal ünnepelte esküvőjét a leszbikus pár

Zara Barrie sosem gondolta volna, hogy kalandvágyó, szabad szellemű leszbikusként valaha is rátalál az igaz szerelem. Legnagyobb meglepetésére mégis megtörtént, és a hasonló életfelfogással rendelkező Meghan mellett találta meg helyét, akivel talán az egyik legvarázslatosabb esküvő keretein belül mondhatták ki a boldogító igent, melynek Zara számos pillanatát a Go Magazine oldalán is megosztotta.

 

 

Az ifjú pár eljegyzésére a Love Is The Drug című Facebook Live show keretén belül került sor, és kilenc hónappal később már az oltár előtt álltak Zara szüleinek floridai otthonában. Véleményük szerint a legfontosabb, hogy ne ragaszkodjunk a hagyományos esküvői szokásokhoz, hanem alkossuk meg saját elképzeléseinket, és ragaszkodjunk megvalósításukhoz – ahogyan ők is tették.

Divatbolondok lévén mindkettejük számára a ruhák kiválasztása és a helyszín esztétikus berendezése volt a legfontosabb. Míg Zara a legelső próbán megtalálta álmai ruháját, egy földig érő, halvány rózsaszínű csipkés költeményt, addig Meghan ruhatervezője egy Görög Istenhez méltó fehér csipkés, nadrágkosztüm-szerű öltözéket álmodott meg neki diszkrét köpennyel.

 

 

 

 

Az apróságokra is nagy hangsúlyt fektettek, és miután megegyeztek abban, hogy megvalósítják álmaik esküvőjét a korall-színben pompázó udvart egy sellővel és egy unikornissal tették még varázslatosabbá. Kreativitásuk azt súgta,hogy hagyják el az asztalok számozását is, helyettük pedig kedvenc énekesnőik neveivel címkézzék fel őket, mint például Gaga, Lana, Mariah, Stevie és Whitney.

„Hölgyeim, ha valami képes előhozni belőletek a legromantikusabb, legkülönlegesebb érzéseket, legyetek kreatívak és valósítsátok meg őket. Az esküvőtök napján tényleg annyira őrült ötletekkel állhattok elő, amikkel csak szeretnétek, szóval használjátok ki ezt a lehetőséget! Ez az egyetlen nap, amikor tényleg azt tehetitek, amiről csak álmodtok.”

Az egyik legfontosabb tanács Zarától talán az, hogy olyanokkal vegyük körbe magunkat esküvőnk napján, akiket szeretünk, és akik megnyugtatnak az izgalmak közepette – legyen akár vendég, akár sminkes, vagy szervező.

„Érezzétek jól magatokat. A szerelem szórakoztató! A szerelem vad! A szerelem az egyik legtisztább, legőszintébb, legboldogabb dolog, ami ezen a rideg, kegyetlen világon maradt nekünk. De a szerelem nem tökéletes. Ezért az esküvődnek sem kell annak lennie, drágám. Csak engedd el a tökéletesség gondolatát, és élvezd azt az esküvőt, amit csak szeretnél. Élvezd, akárcsak a szerelmet.”

 

 

 

 

 

 

Fotók: Tara Tomlinson

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb