Hírek

Segíts két kattintással a magyar szivárványcsaládoknak!

Múlt hét végén számoltunk be róla, hogy a citizengo.org oldalon petíció indult a Nők Lapja decemberi számában látható hirdetés ellen, amely a magyar szivárváncsaládok létezésére és elfogadására hívja fel a figyelmet. “Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától. Ha Ön szerint is fontos a kérésünk, csatlakozzon aláírásával a nyílt levélhez, és küldje tovább ismerőseinek is, hogy ők is aláírhassák!” – olvasható az oldalon.

A petícióval szemben hamarosan ellenkampány indult – először a citizengo.org-on, majd miután onnan – saját Fehasználási Feltételeikkel szembemenve – az oldal leszedette, a peticiok.com-on. Sajos jelenlegi állás szerint a homofóbok aláírásgyűjtésében jóval többen vettek részt, így arra bátorítunk mindenkit, hogy az alábbi linken adjon hangot a szivárványcsaládok támogatásának!

 

Támogatom, hogy a Nők Lapja segít felhívni a figyelmet az itthon élő szivárványcsaládokra!

Nyílt levél Varga Zoltán Central Médiacsoport Zrt. vezérigazgató felelős kiadó Vékási Andrea Nők Lapja főszerkesztő Márkus Krisztina Central Médiacsoport Zrt. hirdetési igazgató Mitrovics Anikó Nők Lapja magazin lapreferens részére Tisztelt Címzettek! Boldogsággal töltött el, amikor láttam a Nők Lapja karácsonyi számában közzétett egész oldalas hirdetést, amiben két meleg férfi gyereknevelésére hívták fel a figyelmet.

 

Previous post

Doctor Woof, a különleges drag karakter

Next post

A biszexuálisok imádni fogják a Vans legújabb csukáit